UK SUBS (UK) + TV SMITH (UK) + DEGRADACE

Náš TIP!Dvě anglické punkové legendy na společném tour.Začátek: 20:00
Vstupné: 340 Kč (předprodej), 350 Kč (na místě) [vstupenky za 300 Kč bude možné již brzy zakoupit v klubu nebo hudebninách U Brauna]

Po 7 letech se do Ostravy vrací punková legenda – UK SUBS z Anglie. Kapela, která vedle Sex pistols, The Exploited a dalších patří k jedněm z mála původních kapel tohoto žánru. Na svém kontě má 17 řadových alb a další spoustu kompilací. V současné době spočívá jejich aktivita především v živých koncertech, kterých kapela zvládá odehrát i 300 za jeden rok. Každý, kdo jejich koncert navštívil, může potvrdit, že je to neskutečný zážitek a Ostrava se má tedy na co těšit!
Oproti několika posledním létům si kapela jako doprovod vybrala na své turné další legendu první vlny britského punkrocku a to TV SMITH. Tato volba byla určitě dobrá a Ostrava se díky tomu může těšit na první vystoupení tohoto akustického punkera v tomto městě! Už teď je jasné, že tento večer bude stát za to!
Jako domácí support vystoupí jedna z nejlepších ostravských punkových kapel – DEGRADACE! Se svým novým split CD ukázali, že i po odchodu původního zpěváka jsou v dobré formě a určitě budou velmi dobrým doplněním tohoto večera!UK SUBS (UK)
http://www.myspace.com/uksubsofficial

TV SMITH (UK)
http://www.myspace.com/tvsmith

DEGRADACE
http://bandzone.cz/degradace