Máme tu zase něco z Jižních Čech od přátel na závěr roku, kdybyste se tam náhodou, ale jen čistě náhodou někdo potloukali.

IFA party se opět ponese v agresivním duchu. Zahrají 1000 Bombs, Diphteria a Olltega

Tradiční IFA party se uskuteční 28. prosince, což je už zítra vlastně v českobudějovickém Velbloudu. I letos pořadatel, po kterém se akce jmenuje, pozval velmi tvrdé a brutální kapely. Snažil se však o stylovou pestrost, a tak se fanoušci mohou těšit na thrashové 1000 Bombs, deathovou Diphterii a metalcore mašinu Olltega. 15138456_1318722838152190_694753367871251323_o

1000 Bombs, to je samopal, který navazuje na tu nejlepší thrashmetalovou tradici. Ostřílení muzikanti produkují rychlou a nemilosrdnou muziku, která okamžitě strhne.

Diphteria je ještě o kus tvrdší. Moderní death metal, který je jak nezastavitelný buldozer. Zároveň se kapela nebojí do své muziky zapojit i stylově netradiční nástroje, jako jsou klávesy.

Olltega bude reprezentovat jižní Čechy. Vodňanský metal core se rychle dere do popředí zájmu a zmíněnou dvojici kapel bezesporu skvěle doplní.

IFA party odstartuje ve 21 hodin!

KONTAKTY A ODKAZY:

Oficiální stránky Velbloud Music Baru – http://www.velbloud.info/

FB stránky Velbloud Music Baru – https://www.facebook.com/Music-Bar-Velbloud-192380137171

E-mail – agent@velbloud.info

No a napozítří si hnedle…

Velbloud na závěr roku užije pořádný rockový večírek! Zařádí Dirty Blondes, The Beautifuls a Time Shifters

Živelná, divoká, neučesaná… Pražská smečka Dirty Blondes je prostě neodolatelná. Přijďte se přesvědčit 29. prosince do českobudějovického Velblouda, který si užije patrně svůj poslední letošní živák. Dirty Blondes večer vystoupí společně s The Beautifuls a Time Shifters.

Dirty Blondes řádí na scéně od roku 2010. Dostat se do povědomí fanoušků jim netrvalo dlouho. Kvalitní muzika se zkrátka šíří rychle. Desky byly energické, ale ty pravé divočiny se od začátku odehrávaly na pódiích. Zpěvačku Beegu vloni nahradila zkušená Dana Yousifová, kterou si někteří nejspíš pamatují třeba ze skupiny Loyca.

Kvalitní rockabilly rozpoutají The Beautifuls ze Sedlčan, kterým každou chvíli vyjde nová nahrávka, a na tempu neuberou ani Time Shifters.

O after party se postará DJ Vlk Skleniczka. Akce odstartuje ve 20.30 a vstupné bude rovnou kilo.

KONTAKTY A ODKAZY:

Oficiální stránky Velbloud Music Baru – http://www.velbloud.info/

FB stránky Velbloud Music Baru – https://www.facebook.com/Music-Bar-Velbloud-192380137171

E-mail – agent@velbloud.info

Václav Votruba

No, tak tuž tak a ŠŤASTNÝ A VESELÝ BANDO \m/

Mathi