Česko-slovenské turné NAPALM DEATH hlásí své další pokračování! Po minulých veleúspěšných misích přijíždí britská legenda NAPALM DEATH opět do Cesko-Slovenska, aby potěšila tisíce svých věrných fanoušků.

Turné s přízviskem „Brutal Assault Tour 2012“ se uskuteční v termínu 19. – 25. března 2012 a postupně protne města Jablonec, Cheb, Pardubice, Ostrava, Slavonice, Trenčín a Košice. NAPALM DEATH budou na těchto koncertech propagovat své nové album „Utilitarian“, jehož vydání je naplánováno na únor tohoto roku.

Jako support se na celém „Brutal Assault Tour 2012“ představí dvě přední české formace v podobě kapel HYPNOS a BRUTALLY DECEASED.

 

NAPALM DEATH se na koncertech představí v klasické sestavě: Mark „Barney“ Greenway – vokál, Shane Embury – basa, Mitch Harris – kytara, Danny Herrera – bicí.

Všechna dosavadní turné NAPALM DEATH spojovala, kromě skvělých koncertů a nadšeného publika, jedna věc, a tou je velmi přátelská cena vstupenek. Ani tentokrát nenastane výjimka a vstupenky tak seženete v předprodeji za 270,- Kč a na místě pak za 290,- Kč. Předprodej byl již zahájen v síti Ticketportal a v průběhu krátké doby budou vstupenky také v dalších prodejních místech.

Váš klub