Letošní největší hudební akce na Frenštátsku, festival FrenMusic 2012, se nezadržitelně blíží. Tento multižánrový hudební festival se letos koná už poosmé a proběhne ve všech prostorách frenštátského kulturáku i přilehlé  restauraci Lubina. Na všechny festivalové návštěvníky čeká 12. října od 17.00 hodin rekordních 8 scén. Z toho budou 4  scény hudební a vystoupí na nich třicet kapel z Čech, Slovenska, Polska a Velké Británie. Tři taneční scény bude okupovat 20 DJ´S známých jmen a samozřejmě nebude chybět scéna projekční,  kde se budou promítat koncerty a videoklipy světových i tuzemských kapel a interpretů.

 

Loňskou novinkou, ve které bude letošní FrenMusic pokračovat jsou autogramiády všech hlavních hvězd. A že jich bude ! Mezi ty největší star letošního FrenMusic bude bezesporu patřit zpěvák BLAZE BAYLEY z Velké Británie, který v 90´letech působil u nejznámější britské heavy metalové legendy IRON MAIDEN, tuzemská rocková legenda KATAPULT, populární zpěvačka DEBBI, pardubická pop punková parta VYPSANÁ FIXA, dále stále více žádanější ZAKÁZANÝ OVOCE, anebo výživní KOBLÍŽCI. Hlavní festivalový program už tradičně doplní  revivalové kapely a hudební tělesa frenštátské Základní lidové školy umění.

„Každý rok se to snažíme posouvat někam dále. FrenMusic se za ty roky vyprofiloval do multižánrového festivalu, takže si tady přijdou na své milovníci všech hudebních žánrů a vyřádí se i ti největší hudební maniaci. Z letošního programového lineupu mám dost dobrý pocit. Myslím, že se letos mají návštěvníci festivalu opravdu na co těšit“, dodává promotér FrenMusic Aleš Luchesi. Co dodat, letošní FrenMusic nabídne hustou a plnotučnou stravu všem hudebním fanouškům od taneční muziky, přes jazz, swing, punk, bigbeat až  po metalový nářez. Samozřejmostí je šatna, ztráty a nálezy, 32 stránkový program pro návštěvníky zdarma, šest barů, čajovna, Wi-fi připojení zdarma, Tattoo salón, Merchandise a spousty dalšího. To vše FrenMusic nabídne za bezkonkurenčních 200,- Kč v předprodeji a 220,- Kč na místě

Těšíme se na vaši návštěvu… Základní kréda festivalu- 8 scén
- 32 vystupujících kapel na čtyřech podiích
- 20 DJ´S na třech tanečních scénách
- Víc jak 200 účinkujích interpretů
- 4 videoprojekce
- 6 barů
- Autogramiády všech hlavních hvězd

Charakteristika festivalu – Největší a nejoblíbenější hudební událost v regionu
- Nejvyšší počet vystupujících
- Festival se koná v DK a není tak závislý na nepřízni počasí
- Bezkonkurenčně nízké vstupné