16. 02. 2013 Ostrava – klub Barrák (ex – Prostor / Tančírna)

Death/grindová legenda INHUME (NL) téměř po 5 letech v ČR – Exklusivní a jedinečný koncert pro Česko, Polsko i Slovensko!

 

Druhým headlinerem se stali mostečtí CONTRASTIC, kteří oživli po dlouhých 8 letech! Další comebacky zaznamenáte u legend !T.O.O.H.! a ABORTION. Ze zahraničí dále přijali pozvání excelentní spolky COLLISION (Holandsko) a PARRICIDE (Polsko). Neméně důležitý bude křest nového alba karvinských G.O.R.E. a abyste nebyli smutní, že je toho pořád málo zahrají dále EARDELETE a BLOODY OBSESSION. Večerem budou tentokrát provázet Renhule a Jožin (G.O.R.E.), tudíž nudit se nebudete! V tombole mimo jiné opět můžete vybojovat vstup zdarma na OBSCENE EXTREME FEST 2013 v Trutnově nebo festival FEKAL PARTY 2013 v Praze!

 

KAPELY:

 

INHUME – Legendární Holanďani se po 5 letech vrací do ČR a znovu do Ostravy! Přiletí za vámi exklusivně, jedinou další akci potvrdili v lednu ve Švýcarsku. V roce 2010 nahráli vynikající „Moulding the Deformed“ a konečně i z ní mohou zahrát naživo! Kdo by INHUME náhodou neznal tak věřte, že drtí již od roku 1995 a v sestavě jsou samí death metaloví srdcaři mající co do činění s kapelami jako je SKULLHOG, BILE, MANGLED nebo GOD DEHTRONED. Ne nadarmo sami INHUME o sobě říkají, že jsou „OLD SCHOOL GRINDCORE“. Pro fans BLOOD, ASPHYX, CLITEATER, SUPPOSITORY nebo NAPALM DEATH nutnost! A malý bonbónek na závěr, coby druhý zpěvák vypomůže zachroptět Dennis Schreurs ze SEVERE TORTURE, připravte se na totální MASAKRRR!!!

www.inhume.nl

 

CONTRASTIC - Mysleli jste si, že po AHUMADO GRANUJO či HERMAFRODIT už žádný velký comeback nepřekvapí? Omyl! CONTRASTIC se hrabe z děr po nekonečných 8 letech a nekonečné doufání, zda se z nich vyhrabou či ne je u konce! Představovat určitě není třeba. Kdo by neznal malou mořskou vílu z roku 2000 či kompilaci Czech Assault vydanou u Relapse roku 2002 jakoby neexistoval!

www.contrastic.com

 

COLLISION – Po dvojici tradičně šílených nikoliv však špatných alb tito Holanďani vytasili trojku „A Healtly Dose Of Death“ vydanou u reinkarnovaného labelu Hammerheart a nejen nás totálně odrovnali! Neuvěřitelná energie, duo zvířecích vokalistů a nekonečná zábava, to vše vás čeká po nárazu s COLLISION!

www.collisiongrind.nl 

 

PARRICIDE – Nekopromisní námrd z městečka Chelm! Naposledy se u nás zastavili na podzim roku 2011 a nejedno ucho radostí zaplesalo. Tentokrát přivezou nové split LP které právě vyšlo s další polskou grupou K.A.C.

www.myspace.com/parricide-pl

 

G.O.R.E. – Podle současných informací Karvinská bigbítová smetánka pokřtí nové album a buďte si jisti, bude to totální taneční masakr!

www.bandzone.cz/gore

 

!T.O.O.H! - Tak tohle je téměř neuvěřitelné! Velevážené duo Schizoid & Humanoid po 6 letech povstali z hrobů. Jediné další vystoupení je potvrzeno pro MARYLAND DEATH FEST v USA, takže neváhejte, tohle je jedinečná příležitost!

www.bandzone.cz/tooh 

 

ABORTION – Legendární šílenci se vrací z Dánska! První koncert po pěti letech! Nenechte si ujít megashow s novými i klasickými fláky!

www.bandzone.cz/abortion

 

EARDELETE – Jeden z mála potvrzených koncertů těchto šílenců z Královéhradecka. Mimojiné očekávejte písně z takřka hotové nové fošny!

www.bandzone.cz/eardelete

 

BLOODY OBSESSION – Znovu obživlá mrtvola z Orlové odstartuje celou párty! Za mikrofonem Miro (ex-RUBUFASO MUKUFO, ex-BTP).

www.bandzone.cz/bloodyobsessions

 

 

Přijďte včas, klub otevíráme v 16:30!!!

PROGRAM:

17:00-17:05 úvodní program

17:05-17:40 BLOODY OBSESSION

17:40-18:30 ABORTION

18:30-19:20 !T.O.O.H.!

19:20-20:10 PARRICIDE

20:10-21:10 G.O.R.E. + křest

21:10-22:00 COLLISION

22:00-23:10 INHUME

23:10-23:25 tombola

23:25-00:25 CONTRASTIC

00:25-00:40 speciální soutěž s CONTRASTIC

00:40-??:?? EARDELETE

TOMBOLA

1. místo – Lístek na nejlepší grindový festival OBSCENE EXTREME 2013! www.obsceneextreme.cz

2. místo – Lístek na geniální pražský festival FEKAL PARTY 2013!

www.facebook.com/fekalparty

3. místo – upřesníme, sledujte náš web!

Cena jednoho lístku do tomboly je 10Kč

SPECIÁLNÍ SOUTĚŽ S CONTRASTIC

Pamatujete na speciální edici vydanou v roce 2000 k albu CONTRASTIC – Contrastic? Obsahovala omalovánku a pastelky, to proto, abyste si mohli vyrobit svůj vlastní cover s malou mořskou vílou Ariel :-) Najděte vaši kopii, přineste na koncert a přihlaste se se svoji omalovánkou do soutěže s CONSTRASTIC! Kapela ohodnotí tu nejoriginálnější a vybere vítěze (takže vůbec nevadí, jestli vaše Ariela bude v bukkake, exkrement nebo blood nebo úplně jiné verzi :-) , fantazii se meze nekladou :-D ). Nemáte-li doma svoje CD s pastelkami a omalovánkou, nic se neděje! CONSTRASTIC sebou přivezou poslední kusy této edice, které ještě mají, takže za pár korun si tohle speciální CD budete moci zakoupit a tvořit přímo v klubu :-)

A výhra? Krom festivalového trika ve vámi vybrané velikosti na vás čekají podpisy všech členů CONTRASTIC kam budete chtít a luxusní památeční fotografie, kterou s vámi pořídí Renhule (www.renhule.com).

 

DŮLEŽITÉ INFO:

Datum: 16. 02. 2013 od 17:00

Místo klub Barrák (Ex – Prostor/ Tančírna) – Moravská Ostrava a Přívoz, 702 00

Havlíčkovo nábřeží 28

Ostrava, Czech Republic

www.barrak.cz

Vstupné: limitovaná předprodej: 330,350 Kč, na místě 390 Kč

DETAILNÍ INFO O PŘEDPRODEJI ZDE

 

Napište nám komentář na BANDZONE profil a  dejte nám přes FACEBOOK a LAST.FM vědět, zda dorazíte! Zrovna tak budeme rádi, když pozvete všechny vaše přátelé!

 

 

Organizátor: Crystal Production

www.crystalprod.cz

Novinky, změny, podrobnosti:

www.myspace.com/gggmafiafest