FRU-FRU
www.frufru.cz

V dnešní vyrychlené době je jen málo jistot, na které se můžete spolehnout. Vše se řítí vstříc světlým zítřkům tak rychle, že si ani nestačítě všimnout, jak co vypadá a o čem to je. Nicméně na české hudební scéně existuje minimálně jedna konstantní jistota, na kterou se můžete spolehnout a která vždy upoutá Vaší pozornost svým osobitým projevem : nezaměnitelná hudební formace Fru Fru.

Fru Fru vydávají 25.1.2013 své čtvrté řadové album s názvem Freak Show u hudebního vydavatelství Indies Scope.

Víte, co mají společného herci Pavel Liška, Tomáš Matonoha, Petr Čtvrtníček, Josef Polášek nebo Lukáš Pavlásek ? Všichni se velmi oblíbili tvorbu Fru Fru a kapelu výrazným způsobem dlouhodobě podporují. Jak Pavel Liška tak Tomáš Matonoha píší scénáře a jsou režiséry videoklipů Fru Fru a zároveň v nich i hrají. Dále ve videoklipech hrají i herci Petr Čtvrtníček, Josef Polášek, Lukáš Pavlásek, Nela Boudová nebo Gabriela Vermelho.

Hudební skupina Fru Fru je nezaměnitelná hudební formace, která je od roku 2000 stálým pojmem na české hudební scéně. Svědčí o tom pevná posluchačská základna po celé ČR. Původně Fru Fru vznikli v roce 2000 jako příležitostné umělecké těleso určené primárně k improvizacím na vernisážích či soukromých akcích. A jelikož se jejich improvizace návštěvníkům těchto velmi zalíbila, zakotvili Fru Fru na české hudební scéně jako skutečná hudební skupina.