Začátek: 20:30 Vstupné na místě: 80 Kč

www.kapriola.cz
http://www.youtube.com/watch?v=iuxkK0-UFCk

Kapriola je babske uskupeni ustalene v teto podobě: basistka BassBarue, zpěvačka Marqui, bubenica Mercy a vladkyně strun Dona Michelle. Mame za sebu bohatu minulost a před sebu bohatu buducnost, ale vicemeně žijeme v přitomnosti. Stylově sme se zhledly ve stylu, který založila donaMichelle a nazvala ho v upominku na sebe „ostravsky zemity babsky rock“. Ostravsky zajiste proto, že se považujem za ostravsku kapelu, přestože naše sukrome sidla mame aji v inačich lokalitach a taky proto, že Ostrava nas ovlivnila celu svoju magicku atmosferu..! Bo Ostrava je město vlivu rozmanitych..!

No něbudu povidať o tym, kolik roku už hrajem, bo diky naši divoke krvi ostravske enom mladneme..! I přes ty svinstva, co se tu povaluju ve vzduchu..

V našem hudebnim vyvoju može bystry pozorovatel za posledni dobu vypozorovat dva faktycke faktory: 1) za celu dobu naši existance furt přitvrzujem, synchronicky s dobu, bo aji doba je tvrdši a liska nas po pysčisku, 2) nechaly sme si narust delši vlasy, ať možeme dostatečně hazať palami..

Nedavno sme daly volny pruchod změnam, ktere vedly do dnešni podoby kapely. Posledni CD sme točily na jaře roku 2012 a pojmenovaly sme ho vystižně „Evoluce aneb za rohem stoji nahaty chlap“. Je to něsmirně krasny hudebni počin, ktery musite slyšet, esli ste ho eště neslyšeli. Ale kdo by si snad myslel, že nam jedno CD v nove sestavě stači, ten ať se necha vyvest z omylu..!! Nyni – v tuto chvilu – stojime na prahu dalšiho roku a koname dalši společne hudebni kroky, bo se chystame kam..? Zas do studya k Mrožovi..!!! Za par dnu začiname točit dalši CD. Pisničky budou cele potemněle a zadoomane plne krasnych riffu a melodii.. A chystame tam aji překvapeni, co vas nenecha chladnymi..!! :-)

Drazi přiznivci, zaznamenejte si do kalendařa, že křtit CD budeme 6.4. 2013 v ostravskem klubu Barrak a buďte u toho s nama..!!! Bo my už teď se na vas těšime..!!

Tož to je take naše stručne shrnuti hystoricke za posledni dobu. Tak pozorně čitejtě a my se zatím idem muzikantsky dale vyvijet…! Zdar a silu

Vaše zdarna a silna donaMichell