Tuto zprávu  s pozvánkou nám zaslala Kristýna:

Dvě ostravské kapely naprosto odlišných žánrů se rozhodly spojit své síly. Výsledkem je společný koncert v Hudebním bazaru, který se bude konat 4. října 2013. Akce dostala příhodný název MULTIGENRE NIGHT.

Kapela Outsiders na naší scéně funguje již celých 11 let, a za tuto dobu si stihla vytvořit poměrně početnou fanouškovskou základnu. Z projektu, který se ve svých počátcích zaobíral tvorbou čistě elektronické hudby, se vyvinula zajímavá alternativně rocková kapela, jenž ve svých skladbách pojí klasickou rockovou estetiku s neobvyklými houslovými a klavírními aranžemi.

Protipólem jim je pak nově vzniknuvší heavy metalová kapela Wabasth, která má za sebou ve své současné sestavě teprve několik měsíců působení. I přes to pro kapelu není problém si na každém koncertu vytvořit okruh nadšených fanoušků. Své vlastní skladby, které se povětšinou nesou v duchu klasického hard & heavy, prokládají převzatými kusy z tvorby jejich oblíbenců.

Uvidíme se tedy v Bazaru!

Vystupující kapely: Outsiders, Wabasth
Místo konání: Hudební bazar, Ostrava
Datum a čas: 4.10.2013 od 20:30 hod.
Vstupné: dobrovolné

Jako upoutávku na akci volíme naše video z archivu při vystoupení Outsiders právě v Hudebním bazaru z loňského ročníku soutěže hudebních skupin BOOMCUP 2012: