Vašek z In Motion Agency nám, pro PRYnCYPall.cz, tentokrát poslal pár zajímavých tipů pro Moravu o akcích v olomouckém Bounty Rock Cafe:

VOTCHI – Bounty Rock Cafe, Olomouc (15. listopadu 2013)

Jedna z nejvýraznějších tuzemských hard rockových kapel současnosti se chystá do Olomouce! 15. listopadu vystoupí v Bounty Rock Cafe pražští VOTCHI. Těšit se můžete na precizní progresivní rockovou muziku, která v Čechách těžko hledá konkurenci.

 

VOTCHI fungují od roku 1999, přičemž na kontě mají tři dlouhohrající desky a živé DVD. Za zmínku určitě stojí předskakování největším světovým rockovým veličinám – Deep Purple, Uriah Heep, Whitesnake či třeba Nazareth. Votchi

Právě na těchto koncertech VOTCHI dokázali, že snesou srovnání i se zahraniční špičkou.

Kapelu na tuzemskou scénu katapultovala debutová nahrávka Scary Woman z roku 2002. Muziku VOTCHI přijali jak kritici, tak posluchači. Ostatně ti se mohli s kapelou seznámit přes rádio Beat, které do éteru několikrát vypustilo titulní kousek z této výborné fošny.

Stejně dobře byly přijaty i desky Unicorn a New Religion, na kterých VOTCHI ještě více zdokonalili svůj styl.

Pokud máte rádi promyšlené kompozice, vynikající zpěv, příčnou flétnu, koncert VOTCHI by vám neměl uniknout. Akce v Bounty Rock Cafe vypukne ve 20 hodin!!!

ODKAZY:

VOTCHI – http://www.votchi.cz/

BOUNTY ROCK CAFE – http://www.bountyrockcafe.cz/

a další koncem měsíce Listopad:

STEVE WALSH – Bounty Rock Cafe, Olomouc (28. listopadu 2013)

Po vynikajícím vystoupení kytaristy Ryana McGarveye z Nového Mexika se do olomouckého Bounty Rock Cafe chystá další výrazná osobnost bluesové kytary. 28. listopadu zde zahraje STEVE WALSH, který je mimo jiné i uznávaným hudebním producentem. Těšit se můžete na osobitou směs jazzu, bluesu, ale i rocku či amerického country.

STEVE WALSH vloni vydal výborné album Daily Specials. Právě z této nahrávky, která vyšla u českého labelu Animal Music, zazní nejvíce skladeb. Americký kytarista se ale nebojí sáhnout ani do repertoáru Howarda Robertse či Melvina Sparkse.

Steve Walsh Walshův projekt vystupuje jako trio. Doprovod mu dělají ostřílení borci Dano Šoltis a Jan Kořínek, kteří se podíleli i na Daily Specials. Kapela má tedy mezinárodní charakter.

Kromě svého projektu hraje STEVE WALSH i v kapele uznávaného amerického muzikanta Viktora Krausse, který je bratrem Alison Krauss. Ta je v Čechách známá mimo jiné i díky spolupráci se zpěvákem Led Zeppelin Robertem Plantem. Zapomenout by se nemělo ani na Walshovu superkapelu Brooklyn Boogaloo Blowout.

STEVE WALSH je sympaťák a vynikající muzikant. Jeho mistrnou hru si můžete užít právě v Bounty Rock Cafe v Olomouci. Akce vypukne ve 20 hodin!!!

ODKAZY:

BOUNTY ROCK CAFE – http://www.bountyrockcafe.cz/

Václav Votruba (In Motion Agency)

www.inmotionagency.cz

Myslím, že jde o zajímavé tipy, hodné zapsat si případně do hudebního kalendáře,

Mathi