Vašek z In Motion Agency nám zaslal ke zveřejnění na našem webu opět pár důležitých zpráv:

TISKOVÁ ZPRÁVA (11. 11. 2013) Metaloví Spirit(s)Days z Kroměříže hledají nového kytaristu:

S kytaristkou Andreou se před několika dny rozloučila kroměřížská metalová kapela Spirit(s)Days. Stalo se tak v klidu po vzájemné dohodě. Kapela nyní shání nástupce na uvolnený kytarový post. Spirit(s) Days

„Najít v tomto čase a místě schopného kytaristu s pořádným zápalem pro věc, je dnes vzácnost. I tak to ale musíme zkusit a oslovit ty, které naše tvorba aspoň trochu zaujala,“ říkají muzikanti ze Spirit(s)Days.

 Co by měl zájemce splňovat? „Samozřejmostí jsou určité kytarové dovednosti, vlastní aparát, dostatek času a místo bydliště v okolí Kroměříže.“

Pokud vás kapela zaujala, můžete ji kontaktovat na mailu spiritdays@seznam.cz.

Na konci léta Spirit(s)Days vydali nahrávku Odmítnuté růže. Čtyři skladby muzikanti pořídili ve studiu Shaark. „Výrazně jsme přitvrdili. Bereme si špetku snad z každého metalového subžánru,“ zmiňuje kapela, která sama sebe označuje za metalový crossover.

Zmíněná nahrávka je k poslechu na www.bandzone.cz/spiritdays.

Sestava kapely: Kristýna ´Kiara´ Svobodová – zpěv, Radek ´Eagle´ Neuman – bicí, Ondra Šafařík – kytara, Aleš Bursík – baskytara, vokály

Kontakt: http://bandzone.cz/spiritdays (e-mail – spiritdays@seznam.cz)

 

TISKOVÁ ZPRÁVA (11. 11. 2013) Rozjetí Malashnikow představují nový singl Cesta

Na poslední desku třebíčské kapely MALASHNIKOW ještě ani neusedl prach a kluci už nám představují další novinku. Tou je singl Cesta, který si nyní můžete poslechnout na www.bandzone.cz/malashnikow.

MalashnikowOpět dostanete porci našlapané a inteligentní rockové muziky, která vzdáleně připomíná nejlepší roky legendární Lucie.

MALASHNIKOW nejsou na tuzemské scéně žádnými nováčky. Mají za sebou již čtyři nahrávky. Ta nejaktuálnější vyšla před několika měsíci a jmenuje se Prostorová síla. Kapela soustředěná kolem zpěváka, kytaristy a autora muziky i textů Vojtěcha Malacha ji poskytla volně ke stažení. Pokud chcete originální nosič, stačí si ho objednat na Malashnikow@seznam.cz.

„Zakoupením desky zabijete dvě mouchy jednou ranou… Budete mít origoš placku a zároveň podpoříte svou oblíbenou kapelu,“ říkají MALASHNIKOW.

Kapela staví na českých textech, syrových kytarách, valivých tempech a drzém přednesu frontmana. V jejich skladbách jsou cítit hard rockové prvky, stejně tak i punková neurvalost. V letošním roce se MALASHNIKOW představili i na Rock´n´Beer Festu v Praze na Výstavišti, a to díky výběru poroty, kterou tvořila například LenkaDusilová, Michal Hrůza či Viktor Dyk.

Sestava kapely: Vojtěch Malach – zpěv, kytara, hudba & texty, Márty Mokrý – baskytara,

Milan Kejda – kytara, Lars Jensen-bicí

Kontakt: www.bandzone.cz/malashnikow (e-mail – malashnikov@seznam.cz)

Václav Votruba (In Motion Agency)

www.inmotionagency.cz

Tak to tolik zase trochu jinak z hudebního dění. díky za pozornost

Mathi