Přicházím s další pozvánkou na akcičky, které proběhnou v ostravském music restaurantu U Peciválů. všehomír plakát

Proto si Vás dovoluji pozvat a zároveň poprosit o šíření tohoto infa. Díky moc! Doufám, že se s Vámi na některé z nich potkáme. Začátky všech koncertů jsou ve 20 hodin.

Ve čtvrtek 14. 5. na zahrádce zahraje ostravská neobigbeatová formace VŠEHOMÍR, hrající pestrou muziku s výlety do mnoha žánrů jako je rock, ska, funk, country.:) V jejich řadách neleznete ostřílené ostravské muzikanty, takže si to rozhodně nenechte ujít!

www.bandzone.cz/vsehomir

Hned o týden později, ve čtvrtek 21. května vystoupí ILLEGAL ILLUSION. Je to rocková kapela ze severomoravského Bílovce a navzdory věku jednotlivých hráčů jim už táhne na dvacetiletí. Pohybují se v hůře stylově definovatelných vodách, neboť od samého začátku byli někde mezi rockem, metalem i hardcorem s příměsí grunge.

www.illegal-illusion.com

illegal ill plakát A by toho nebylo málo, máme pro Vás módní přehlídku! Ve čtrvrtek 28.5. k nám zavítá Ňů Fešn Šopa se svou módní show alias alegorické fashion výjevy, tentokráte inspirovány kultovní Ein Kessel Buntes show. Neskromně rozšířeno na Zwei Kessel Buntes, tedy DVA KOTLE ZÁBAVY!
Bizarní módní férie, chiméra v poklidných vodách vašich životů… Přijďte se přesvědčit!

www.retroshopa.cz

Více informací, včetně termínů dalších potvrzených koncertů, se dozvíte na www.bandzone.cz/klub/upecivalu. nfš plakát

Tento projekt je spolufinancován z rozpočtu statutárního města Ostrava. Děkujeme!!!

Za pecivála
Bury

U PECIVÁLŮ
Stodolní 4
701 00 Ostrava 1

www.upecivalu.cz
www.facebook.com/UPecivalu

www.bandzone.cz/klub/peciválu

Zpracoval

M.