V rámci OPEN AIR 2015 se bude 31. července 2015 v areálu Skalky v Novém Jičíně konat koncert kapely Arakain a Lucie Bílé. Půjde o pokračování jejich společného turné a zároveň o jednu z posledních možností vidět je letos pohromadě. Kromě nich se na akci představí skupiny Absolut Deafers a Porta Inferi.

 

Turné ARAKAIN & LUCIE BÍLÁ XXXIII bylo velmi oblíbenou a především žádanou akcí – mnoho koncertů bylo vyprodaných, a proto se kapela rozhodla vyjít vstříc svým fanouškům a přichystala si pro ně i několik letních festivalů. Právě mezi ně patří koncert v areálu Skalky v Novém Jičíně. Fanoušci si zde díky Umělecké agentuře Ivana Tomanová mohou naživo užít například nový duet Ty a Já nebo osvědčené klasiky od Arakainu.

 

„Tento koncert bude pro mě něčím neopakovatelným. Arakain miluju a udělat ho s naší nejlepší rockovou královnou Lucií Bílou je pro mě splněný sen. Doufám, že všichni, kteří příjdou na Skalky budou bavit a těšit z tohoto hudebního svátku jako já. Viděla jsem tento koncert na jarním turné 5x a pořád nemám dost :-) Předkapely jsou obě skvělé…. Máme se opravdu všichni na co těšit,“ usmívá se pořadatelka Ivana Tomanová.

 

Před Arakain zahrají energičtí power metalisté Porta Inferi, kteří přivezou i svou  novou desku Out of the Difference, a ostravští Absolut Deafers. Ti s Arakain a Lucií Bílou jeli celé jarní turné a jsou rádi, že se s nimi opět uvidí.

 

„Na Skalkách oslavíme letošní 25 společný koncert. Amfiteátr Na Skalkách je nádherné místo s neopakovatelnou atmosférou. Moravští fans by si to neměli nechat ujít,“ láká Radek „Rado“ Sněhota.

 

Vstupenky jsou stále v prodeji na Ticket Art Praha, s.r.o. místech po celé republice, ale i na Slovensku, dále v Návštěvnickém centru Nový Jičín a v restauraci Trefa Vančurova v Novém Jičíně.