Dánská kapela Halcyon Hope vyrazí na turné po České republice a Slovensku. Přiveze s sebou písničkáře Dana Rose.

Celkem deset zastávek čítá nadcházející československé turné dánské alternativní kapely Halcyon Hope a osobitého muzikanta Dana Rose. Neotřelý zážitek čeká fanoušky například v Plzni, Mladé Boleslavi, Praze či Českém Krumlově. Dva koncerty Halcyon Hope a Dan Rose odehrají i na Slovensku – 10. listopadu v Banské Bystrici a o dva dny později v Trnavě. Turné startuje 4. listopadu v havířovském klubu My Rocket.

Halcyon Hope jsou na scéně krátce, ale o žádné zelenáče se nejedná. Kapela pracuje s moderním zvukem, avšak vychází z punk-rockových kořenů. Zároveň je v jejich muzice cítit tradiční severský feeling. Kluci mají za sebou povedené EP Northern Lights, které vykresluje život v moderní době. Album vyšlo o půlnoci na Silvestra roku 2014. Halcyon Hope

Dan Rose je dánský folk-punkový zpěvák, muzikant a skladatel, který sází na lyrické texty a emotivní vokál. Jeho projev je přímočarý a syrový, zároveň jedinečný a naprosto upřímný. Jeho EP You Were Here je ceněným artiklem a je jisté, že své fanoušky si najde i v České republice a na Slovensku!

Turné organizuje agentura Black Cloud Picture.

Turné Halcyon Hope a Dan Rose:

4.11. Havířov (CZ) My Rocket 5.11. Bruntál (CZ) Africa Pub 6.11. Mladá Boleslav (CZ) U Trn Pub 7.11. Pec Pod Sněžkou (CZ) Klondyke club 8.11. Praha (CZ) Café Na půl cesty 10.11. Banská Bystrica (SK) Cult club 11.11. Ostrava (CZ) Plan B (Hardcore cafe) 12.11. Trnava (SK) City Club 13.11. Český Krumlov (CZ) Czech Museum Underground 14.11. Plzeň (CZ) Pekelná Brána

ODKAZY A KONTAKTY:

HALCYON HOPE (alternative punk rock, Dánsko) www.facebook.com/HalcyonHope

DAN ROSE (alternative acoustic, Dánsko) www.facebook.com/DanRosedk

Power Mode z Dánska přijedou do České republiky s finskými Isoisä Kohtu Kohtu a Kurjuus.

Pořádně energická smršť čeká na fanoušky, kteří se vypraví na některou z nadcházejících zastávek turné dánských divočáků Power Mode, kteří s sebou vezou finské tvrďárny Isoisä Kohtu Kohtu a Kurjuus. Šňůra, která startuje 11. listopadu, zahrnuje například Havířov, Trutnov, Hradec Králové či Trnavu!

Power Mode jsou velmi energickou a expresivní skupinou, která tvrdě pracovala na svém repertoáru, aby ho nyní mohla naservírovat i českým a slovenským posluchačům. Těšit se můžete na mix jamajských rytmů, psychedelických tónů a nekompromisního punk-rocku!

Společně s Power Mode turné pojedou zástupci finské podzemní scény! Pokud si pod názvem finský metal představíte melancholii a gothic, v tomto případě můžete čekat pravý opak – nářez, agresi a tah na branku. Isoisä Kohtu Kohtu a Kurjuus jsou jak úder pěstí do obličeje!

Turné organizuje agentura Black Cloud Picture.

Turné Power Mode, Isoisa Kohtu Kohtu a Kurjuus:

11.11 Havířov (CZ) @My Rocket Club 12.11 Banská Bystrica (SK) @RC Tartaros 13.11 Boskovice (CZ) @hudební klub Sklepy 14.11 Trutnov (CZ) @kulturní stánek Kabinet 18.11 Prague (CZ) @Café na půl cesty 19.11 Trnava (SK) @City Club 20.11 Hradec Králové (CZ) @Striga music bar 21.11 Chropyně (CZ) @Klub Hell

ODKAZY A KONTAKTY:

POWER MODE (punk rock, ska, Dánsko) www.facebook.com/PowerModeDK

ISOISA KOHTU KOHTU (cuntcore, FIN) www.soundcloud.com/isoisakohtukohtu

KURJUUS (hardcore punk, FIN) https://soundcloud.com/kurjuus/kurjuus-kama-la

E-MAIL – palatinusbooking@gmail.com (Black Cloud Picture)

Václav Votruba