Hudební klub Chacharkovo doupě, který se nachází na Hulváckém kopci v místní hospůdce otevřel letošní sezónu Pohodovým večírkem, který se konal v sobotu 9.1.2016 za účasti původně avizovaných kapel Aneurysma a Pseudopštros.

Bohužel i některé takovéto kapely se potýkají s podobnými problémy jako i jiné, mnohem známější a tak kvůli nemoci, tedy jen nemocné polovině kapely Pseudopštrosi byli nuceni odříci účast. Celou akci nakonec narychlo zachránilo další seskupení pod názvem Silent Company,program chd leden které narychlo vyplnilo prázdnou kolonku v line-up´s a vystoupilo oproti loňskému roku ve zcela pozměněné sestavě, než jak tomu bylo onehda v klubu Mandragora v centru Ostravy.

„Takže nakonec místo dvou kapel tady budou čtyři.“, zaznělo nakonec od stolu před klubem.

Ano, onen Večírek zahájil svým akustickým vystoupením mně neznámý umělec, který ovšem nakonec ještě na závěr akce zasedl za bicí poslední kapely. Po něm následovalo nějaké duo hledající ještě někoho na baskytaru a zahráli pár svých víceméně instrumentálních songů na rozjezd, poté následovala mela v podání Silent Company nejen na jevišti a v „hledišti“, ale i zvukař, teda Chosé, měl plné ruce práce, aby vůbec kapela mohla hrát na plno i s kytaristou.

Posledním, teda jestli vůbec posledním vystupujícím, jelikož Chosé během večera zmínil, že na závěr ještě bude nějaký ten jam session, ale prostě po nich následovalo vystoupení kapely Aneurysma.

Sestřih z této úvodní a divácky úspěšné akce si můžete prohlédnout i zde u nás na stránkách:

Stejně tak, jako i přiložených pár fotek z nově upraveného prostoru klubu, viz. zde přiložený link:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1280866905280669.1073741909.138609839506387&type=3&uploaded=14

Zároveň připojujeme i další program na celý měsíc leden.

Mathi