Opět po delší době jsme obdrželi zprávičku od IMA, teda už vlastně od IMA Rock & Metal Promotion:

Ahoj, dovoluji si vám poslat informace k dvěma blížícím se akcím, které se uskuteční v pražském Music City Clubu. Moc děkujeme za jakékoliv využití zpráv a přejeme pohodový den ;-) „, čehož teda využíváme plně, protože toho nelze nevyužít ;)

Koncem února zatopí v pražském Music City Clubu rappeři Murphy & Raklo. Svůj debut zde pokřtí i nadějný Faler!

Ticho před bouří. Tak se jmenuje první deska nadějného rappera Falera, který vystoupí 26. února na mejdanu v Music City Clubu! Právě zde svou novinku pokřtí a je jasné, že z ní zazní hned několik fláků. Večer pak zakončí zkušení borci Murphy a Raklo.Murphy & Racklo

Na albu Ticho před bouří, které přináší porci vyzrálého a kvalitního hip-hopu, hostují Stejskymén, Bigg D a Filas. Právě tito rappeři se k Falerovi v Music City Clubu připojí a společně desku pokřtí.

Za zmínku stojí, že Faler spolupracuje s labelem Bizlab. Stejně tak Murphy a Raklo, kteří si pro Music City Club připravili vlastní show, na kterou pozvali i speciálního hosta Sju Kjut. Murphy a Raklo jsou sázkou na jistotu, duo, jejichž vystoupení vás napumpuje energií!

Jako DJs povedou akci Nomiss a Príma! Faler s hosty odpálí koncík ve 22 hodin, Murphy & Raklo o hodinu později. Akce startuje ve 20 hodin! Vstupné je 50 korun. Při koupi Falerovo CD Ticho před bouří zdarma.

ODKAZY:

MUSIC CITY CLUBhttps://www.facebook.com/MusicCityClub

UDÁLOST NA FB – https://www.facebook.com/events/507775999393946/

a za druhé den na to:

V pražském Music City Clubu zahraje se svou kapelou Line výrazný muzikant a malíř David John Lloyd!

Pražský Music City Club čeká večírek plný drsné a zároveň emotivní rockové muziky. 27. února se uskuteční akce s názvem Dark Derniers, v rámci které vystoupí kapely Line, Psycho Doors Revival a Helpness.

V čele Line stojí anglický umělec David John Lloyd, který žije již několik let v Ostravě. Kapela vznikla v roce 2012 a David se k ní připojil až posléze. První demo Faithless nabídlo alternativní rockové skladby, kterými kapela zaujala i na živých vystoupeních. Dlouhohrající debut vyšel vloni pod názvem Left Side Of The Dial.Line Zajímavostí je, že je David John Lloyd vzdáleným příbuzným Johna Lennona. S The Beatles toho ale jinak příliš společného nemá. Jeho hudba je syrovější, drzejší a jednoduše špinavější. Kromě muziky se tento výrazný umělec věnuje také malování. Jeho obrazy budou po koncertě zhruba měsíc k vidění v obchodě Music City.

Psycho Doors revival jsou, jak už název napovídá, tribute bandem legendárních The Doors. V jejich repertoáru naleznete skladby ze všech období těchto průkopníků psychedelického rocku. Nechybí například Roadhouse Blues, Moonlight Drive či Riders On The Storm.

Helpness zahrají na poněkud ostřejší strunu. Jejich crossover je plný energie, která vynikne hlavně naživo. Kapela má za sebou i thrashovou minulost, takže se návštěvníci mohou těšit na pořádnou nálož!

Akce začne ve 20 hodin. Vstupné bude upřesněno.

ODKAZY:

MUSIC CITY CLUB – https://www.facebook.com/MusicCityClub

UDÁLOST NA FB – https://www.facebook.com/events/746989675433004/

Václav Votruba

Tak tolik  pro změnu Ze světa,

Mathi