Letošní koncertní sezóna se nám pěkně rozjíždí,bluesquare plakát a proto si Vás dovolujeme pozvat na další hudební akce,které se budou konat v ostravské restauraci U Peciválů (Stodolní 4) v rámci projektu “Kulturní Pecivál“. Všechny koncerty proběhnou na zahrádce (díky možnosti jejího zastřešení za jakéhokoli počasí!) od 20:00 a jako vždy bude vstupné nula až dobrovolné.

Ve čtvrtek 5. května zahrají BLUESQUARE z Novojičínska, kapela pevně zakořeněná v blues, často se však vydávající i jinými směry, jako jsou southern rock, hard rock, psychedelic atd. Možná, že doba květinové generace již dávno pominula, zůstává však nevyčerpatelnou studnicí inspirace a synonymem syrového dřevního soundu.

filip m plakátPop/rockově akustické seskupení muzikantů ze severní Moravy FILIP M. vás netradičně v sobotu 14. 5. vezme sebou do krajiny snů, fantazie a příběhů, někam mezi nebem a nebem, tedy pokud budete jen trochu chtít. Poprvé zahrají v Ostravě v nové sestavě, ale pořád se stejnou energií.

Kukátko do světa příběhů Howarda P. Lovecrafta nám ve čtvrtek 19. května nabídnou POSTCARDS FROM ARKHAM, kapela hrající fůzi post-rocku s filmovou hudbou a metalem, zrozená v Havířově, ale srdcem žijící ve městě Arkham, daleko od tohoto světa. Bude se jednat o výjimečný koncert  hned po několika stránkách: speciální setlist skladeb, venkovní atmosféru doplní projekce a v průběhu koncertu se bude nahrávat jak video několika kamerami, tak audio… Tohle bude jeden z hudebních vrcholů letošního roku!pfa plakat

Ve čtvrtek 26. 5. vystoupí v Peci Justin Lavash, kytarista ojedinělého stylu a s hlasem, jenž odráží funky i drsnou tvář osudu, kritiky označován za performera světové úrovně. Tento Angličan žijící v Praze, pohybující se v hudební branži již přes dvacet let, sochá své písně do protékajícího času a drží tak posluchače v napětí i bázni.

O dalších chystaných akcích se dovíte na www.bandzone.cz/klub/upecivalu.

Za Pecivála s pozdravem

Bury

U PECIVÁLŮ

Stodolní 4

702 00 Ostrava 1

www.facebook.com/UPecivalu

www.upecivalu.cz

justin lavash plakát Tento projekt je spolufinancován z rozpočtu statutárního města Ostrava. Děkujeme!!!

Mediálním partnerem je Čas Rock Radio!

BLUESQUARE – “Zkurvený den“ www.youtube.com/watch?v=_Y7FH12nJVg

FILIP M. – “High & Low“ www.youtube.com/watch?v=Zwjd2w8hxq0

POSTCARDS FROM ARKHAM  – “Aeon Echoes“ www.youtube.com/watch?v=eiDxPDVx7WU

Justin Lavash – “That´s How We Write It“ www.youtube.com/watch?v=YoBYJIBCeT0