Další info od Toma ohledně akcí v Peciválu na Stodolce:

O prázdninách nejsou jen velké festivaly, a proto si Vás dovolujeme pozvat na nadcházející hudební akce, které se budou konat v ostravské restauraci U Peciválů (Stodolní 4) v rámci projektu “Kulturní Pecivál“. Všechny koncerty proběhnou na zahrádce (díky možnosti jejího zastřešení za jakéhokoli počasí!) od 20:00 a jako vždy bude vstupné nula až dobrovolné.

Ve čtvrtek 28. července předvede nová kapela z Ostravska GOOD SHEEP pořádný nářez ovlivněný jak severským black metalem, tak jižanským rockem se špetkou osmdesátkového popu. Anebo třeba i něco jiného.:-)

CAFÉ INDUSTRIAL je nadžánrová kapela z Ostravy, mísící prvky jazzu, rocku a ambientu. Jejich koncerty jsou strhující a jedinečné. Přijďte si poslechnout skladby především z posledního alba „Nití“ netradičně v sobotu 6. srpna.

 Znovu aktivní ostravské rock/crossover trio VEČÍREK zahraje ve čtvrtek 11. 8.jak skladby staré pro pamětníky, tak něco z nové produkce. Na tomhle večírku si přijdou na své všichni.

Ostravská crossoverová formace UP!GREAT je U Peciválů doma. Na zahrádce hrávají každou letní sezónu už od nepaměti a mají tyhle face to face koncerty rádi. A všichni zúčastnění návštěvníci jsou na tom obdobně. Jako obvykle se můžete těšit na hudební nářez a přívalové vlny energie.

Jako speciální host po letech vystoupí elektro-metalová kapela MROŠ AND THE VOICES!!!

To vše ve čtvrtek  25. srpna a začátek už od 19:00!

O dalších chystaných akcích se dovíte na www.bandzone.cz/klub/upecivalu.


plakátky pecivalZa Pecivála s pozdravem

Bury

U PECIVÁLŮ

Stodolní 4

702 00 Ostrava 1

www.facebook.com/UPecivalu

www.upecivalu.cz

Tento projekt je spolufinancován z rozpočtu statutárního města Ostrava. Děkujeme!!!

Mediálním partnerem je Čas Rock Radio!

M.