dělička

Letos uplynulo už 25 let od chvíle, kdy vzniklo kultovní album CITRONU „Radegast“. V době tvrdé totality zde působil tento ryze heavy-metalový klenot jako zjevení a vyvolal v našich končinách obrovskou vlnu zájmu o tvrdou muziku.  „S nápadem koncepčního alba s tématem pohanského boha Radegasta přišel náš tehdejší kytarista Jindra Kvita, když jsme jednou seděli v hospodě nad půllitrem stejnojmenného moku. Zajímavostí je určitě fakt, že desku jsme nahrávali u mě v bytě, což sousedé nesli dost těžce“, vzpomíná na rok 1987 bubeník CITRONU Radim Pařízek. Desky se prodalo na 300 tisíc nosičů a její anglická verze vyšla také v západní Evropě. Toto úspěšné období pak vyvrcholilo vítězstvím CITRONU v anketě Zlatý Slavík, kam měli do té doby přístup pouze popoví „oblíbenci“.
Nyní vám CITRON zahraje „Radegasta“ kompletně celého a to pouze na jediném, exkluzivním vystoupení v rámci festivalu Masters of Rock 2012!
Vstupenky na festival, za super cenu, platnou do konce března, nebo do vyprodání této emise vstupenek, jsou k dostání ve všech obvyklých předprodejích, objednávat můžete i zde.