Severní Morava opět zažije pekelnou jízdu s kytarovým mágem jménem ADAM BOMB! Ten se totiž chystá vystoupit 3.6.2012 v klubu Barrák v Ostravě a den na to, 4.6.2012, v opavském Jamu.

www.adambomb.com
www.myspace.com/adambomb2012
www.facebook.com/adambomb2012

COCAINE PARTY
http://bandzone.cz/cocaineparty

Začátek: 20:00

Když se potkáte s Adamem osobně, hned vás napadne, že by mohl hrát čerta, v kterékoli pohádce. Když ho však uslyšíte hrát na kytaru, tak vám bude hned jasné, že toho raracha nehraje. Vynikající kytarista s vlastním stylem, který si už zahrál s kdekým od Kiss přes Chucka Berryho třeba po John Paul Jonese. Chlapík, který by mohl vstoupit do kterékoli slavné formace, ale přesto radši dál křižuje dodávkou Evropu, aby vymetl kdejaký zapadlý klub. Miluje svobodu a tu má jen, když je sám za sebe. S železnou pravidelností absolvuje 200 – 250 zastávek ročně se svou živelnou show, plnou ohně a zatěžkaných riffů. Nezmar na cestě časem.

Show Adama Bomba stojí za to vidět, protože je na co koukat. Plné drsného rock´n´rollu, pyrotechnických efektů, kdy zapaluje kytaru nebo činely přímo na podiu či střílí vodopády jisker. Je také ale plné velkého charisma frontmana a poctivého muzikantství, které nemůžeme z bezprostřední blízkosti tak často vidět. Nenechte si tento koncert ujít! Obě akce začínají ve 20:00 a vstupné je 100,- Kč v Ostravě a 80,- Kč v Opavě! Na obou koncertech budou předskakovat opavští Cocaine party.