BARRÁK 25.5.2012 Začátek: 19:00
Vstupné na místě: 120 Kč

DYING PASSION
http://bandzone.cz/dyingpassionDYING PASSION jsou svébytnou a originální kapelou. Umí být náladoví, zahrát na city či se opřít do strun; současně jsou však hraví a uvolnění. Velkou devizou kapely je výrazný alt Zuzany Lípové, melancholické, rozmáchlé melodie a z původního gothic/doom metalového základu expandují do mnoha směrů, barev i výrazů, přitom si ponechali stále „to své“. Postupem času kapela získala civilnější a rockovější projev a přitom neztratila nic ze svého charisma a atmosféry. Vytvořili si vlastní styl, který už nemá smysl vytyčovat nějakými škatulkami. Atmosférický emotivní rock či metal, dokáže znít křehce i pompézně a pojmout do sebe velkou škálu vlivů.

FORGOTEN SILENCE
http://bandzone.cz/forgottensilence

FORGOTTEN SILENCE vznikají na podzim 1993 jako vedlejší projekt thrash metalových SAX (2 alba) a doomových REMEMBRANCE (1 demo). Prapůvodní složení: Medvěd-gtr, Krusty-bass/voc, Baňa-key, Prochin-gtr, Straton-drs. Během existence se mnohokrát změnila sestava a FORGOTTEN SILENCE prošla spousta muzikantů, kteří dnes hrají v kapelách MASHY MUXX, ANIMÉ, WOHNOUT, SSOGE, MAY DAY, CALES a ADOR DORATH… Debutní CD „Thots“ vychází v roce 1996 ve spolupráci labelů OBSCENE prod. (taktéž 2 vinyly) a METAL AGE prod. Vše ostatní pak vychází buď na domovském labelu REDBLACK, případně EPIDEMIE (reedice a neřadová nahrávka) nebo vlastním nákladem (MC verze či vinyly…). Přestože FORGOTTEN SILENCE vzniknuli již v roce 1993, svůj první koncert absolvovali až 3.4.1999. Od té doby tu více, tu méně často koncertují (festivaly BRUTAL ASSAULT, BRAINWASHING, BESEDA U BIGBÍTU, DYNAMO NORTH POWER JAM, MASTERS OF ROCK, LESS THAN FEST …předskakování TESTAMENT (usa), MISANTHROPE (fra)…), Mike Terrana (usa, ex-Rage, Masterplan, A.R.Pell…).

AWRIZIS
http://bandzone.cz/awrizis

Hybridní kapela AWRIZIS vznikla spojením muzikantů takových kapel jako jsou DISSOLVING OF PRODIGY,ILL CROW ,EXORSUS nebo ENWYLLION za cílem tvořit rozmanitou a energickou hudbu kde největší roli hraje živé vystupování.Rozmanitost žánru otevírá této kapele nové dveře do všech směrů,bez svázanosti kombinují prvky mnoha stylů.Nejblíže má zřejmě ke Groove metalu nebo Melodic Death metalu,sami se však prezentují jako HYBRID METAL BAND což jejich charakteristiku zvuku sedmistrunných kytar a šestistrunné basy vystihuje snad nejlépe.

Po vydání uznávaného EP SHAPES OF IMAGINATION natočeném pod taktovkou Martina Roženka(ADOR DORATH) se soustřeďují na koncertní činnost a skládání materiálu pro debutové CD.