PRYnCYPall.cz se dozvěděl přes kulturní magazín FANTOM, že jedna z dalších ostravských kulturních osobností, Vladivojna La Chia, kterou mimochodem v současné době lze zaslechnout v některých pátečních vysílání pořadu Čajovna na Českém rozhlasu 3 Vltava a její tvorbu či hudební dramaturgii můžete vidět i v televizním pořadu PROSTŘENO na TV PRIMA představuje svůj nový videoklip  V těle k jejímu poslednímu vydanému albu  Bohémy, jenž bylo také součástí i výstavy Vladivojniných vytvárných děl v trutnovské galerii UFFO v loňském roce.

Vladivojna La Chia , narozená 3.7. 1983 je v podstatě česká zpěvačka, textařka, hudební skladatelka a výtvarnice původem z Ostravy.

Studovala na Fakultě umění Ostravské university v Ostravě v ateliéru intermediálních forem.

Známou osobností se víceméně stala až jako členka ostravské kapely BANANA.

V dětství zpívala v dětském sboru Vagínka Studénka a poté punkové kapele První vpředu.

V roce 2009 nazpívala sólové album Tajemství Lotopu. V roce 2001 vydala s punkově zaměřenou dívčí skupinou KOČIČÍ ČÍČI album. A od roku 2002 je členkou kapely Banana.

V roce 2010 složila a nahrála na požádání režiséra Jana Hřebejka hudbu k filmu Nevinnost. Pod závěrečnými titulky zní píseň, kterou Vladivojna La Chia napsala přibližně ve svých třinácti letech.

V poslední dobou, dle postřehnutých informací, se Vladivojna, která z punku přešla k alternativním způsobům hudby a spoustu skladeb prezentuje ve své speciální řeči, kterou si nazvala Vladivojnštinou a které vesměs vlastně rozumí pouze a jedině ona, navrací zpět k češtině, ve které prezentuje další svou hudební činnost, na které společně s Vladivojnou se také podílejí, kytarista a majitel obchodu s hudebními nástroji Aleš Bayger, Tereza Kovalová na violoncello, vocalistka Sylvie Bee, několikrát oceněná i na mezinárodní hudební scéně a samozřejmě tím hudebním průběhem další přizvaní hosté.

Původně jsme se snažili oslovit protagonisty i jejích blízké okolí za pomoci internetovývh komunikativních médií, zda-li by se poněkud blíže nevyjádřili, ale vzhledem k úctě něžnému pohlaví se toho také nemusíme nikdy dočkat. Naštěstí se nám podařilo získat jedinečný znalecký ohlas od dobře informovaného zdroje, jenž je s osobou Vladivojny La Chia poněkud více spřízněn.

 “Já v podstatě o klipu Vladivojny nic nevím. Mohu pouze k tomu všemu říct anebo si myslet, že cokoliv, co Vladivojna natočí či složí, vychází z  jejich momentálních prožitků a z období, které je v jejím životě dozajista inspirující a utváří jistý momentální směr. Také k tomu mohu ještě říci, že to je třeba jen její rozmar, případně i třeba rozmar někoho jiného anebo také propojení obou těchto sfér. Ale nejlepší, co ještě mohu říct je to, že právě tím, že Vladivojna nechce být zařazena ani do jedné z těchto kategorii, dělá Vladivojnu Vladivojnou La Chia.“ podotkl onen neznámý zdroj.

Každopádně ani ta, co se týče vyjádření samotných interpretů neházíme flintu do žita a případné překvapení zde postupně doplníme.

Tento nový, poněkud na české poměry atypický videoklip V těle okořeněný textem Lucie Paulové si samozřejmě můžete prohlédnout i mimojiné zde: