Trochu opožděně stojí jedna bezvadní akce, které se konala 20. července 2012 v areálu Hlučín – Štěrkovna nedaleko Ostravy, kde se mimo jiné konají i letní open-air festivaly jako například nedávný Valník na výletě a podobně.

Tentokrát se zde konala zábava pro zhruba 300 zúčastněných lidí s názvem Tradiční noční karneval – festival na Terase v podobě koncertu ostravské rock big-beatové kapely HASTR , která v nedávné době vystupovala v klubu Hudební Bazar, společně ještě s The Beatles revival, který se skládal z části rovněž ze členů HASTRU a se vzácným hostem – Joachimem „Achimem“ Janikem, co by vzácným hostem, jednou ročně přijíždějícího z Německa.

Podle ohlasů zúčastněných to byla velmi povedená akce.

Co se týče onoho vzácného hosta Achima, jak nám blíže k němu a k této akci telefonicky prozradil kytarista a zpěvák HASTRu Jan Horror Holuša, jedná se osobu jež v době komunistického režimu v České republice působila co by organizátor zábav a diskoték, poněkud sverázným způsobem.

Kapela HASTR hrála v 35.ti až 45.ti minutových intervalech střídavě s The Beatles revival od 19:00 někdy do 2:00 hodin rána dalšího dne, kdy balila aparaturu a nástroje.

Celé akci dle Horrorových slov počasí přálo.

Více z této akce pro lepší představu si můžete prohlédnout –> ZDE <– v tomto fotoreportu.

Pro ilustraci zde uvádíme video z koncertu kapely HASTR v ostravském klubu Marley na ostravském výstavišti Černá Louka, někdy z roku 1997.

Mathi