Poslední prázdninovou sobotu, konkrétně 25. srpna, se stane Slezskoostravský hrad svědkem již pátého ročníku hudební akce s názvem Slezskoostravský Rock-Fest. Zrekonstruované hradby budou těžce odolávat náporu ostře nabroušených kytarových riffů a těžkých úderů bicích artilerií. Na dvou pódiích se představí třináct převážně domácích interpretů, mezi kterými najdeme jak ostřílené matadory tuzemské rock/metalové scény, tak i mladé nadějné formace, které se publiku budou chtít představit v tom nejlepším světle.

Vstupenky na festival:

Osobní odběr AKCE 6+1 ZDARMA (při osobním odběru šesti vstupenek máte sedmou vstupenku zdarma), kontakt: tel.: +420 604 351 352, nebo email: ostravarock@seznam.cz.

Kamenné předprodeje vstupenek

- Muzikant.cz (Chelčického 8, Moravská Ostrava)
- TNT (Jurečkova 12, Moravská Ostrava)
- BAYGER hudební nástroje (Nádražní 138a, Ostrava – Přívoz)
Ostravský informační servis:

- OIS – VĚŽ (Prokešovo náměstí 1803/8, Moravská Ostrava)
- OIS – ELEKTRA (Jurečkova 1935/12, Moravská Ostrava)
- OIS – SVINOV (Peterkova 90/12, Ostrava – Svinov)
- OIS – PŘÍVOZ (Nádražní 365/196, Ostrava – Přívoz)

On-line předprodej vstupenek

Vstupenky v ceně 200 Kč lze zakoupit v předprodeji v síti Tickeportal, v den konání akce bude jejich cena 300 Kč (vstupenky můžete zakoupit a vytisknout též on-line – HOMEtickets).

Děti do 150 cm zdarma – vstupenky nejsou v distribuci, bude umožněn volný vstup na místě, pozor, pouze s doprovodem dospělé osoby. ZTP/P info – držitelé průkazu ZTP/P a vozíčkáři zdarma, doprovod jedné osoby zdarma, bezbariérový přístup zajištěn vstupenky nejsou v distribuci, bude umožněn volný vstup na místě