http://www.acdcrevival.cz/templates/default/images/head.jpg

Ostravská skupina AC/CZ (AC/DC revival) vznikla z iniciativy dvou muzikantů, kteří mají rádi tuto světoznámou kapelu tak moc, že se rozhodli aspoň přiblížit této rock n rollové ikoně a založili revival.

Brzy se sestava doplnila a po těžkém hledání na post zpěváka nakonec oslnil jen jediný člověk, který, nejen dle našeho názoru, má autentický hlas Briana Johnsona.

Po 3-4 měsících zkoušení jsme se rozhodli koncertovat a těšit fanoušky originální pódiovou show s originálními kostýmy a hlavně hudbou. Výběr 21 nejznámějších skladeb této kapely uslyšíte a uvidíte na našich koncertech trvajících přes 2 hodiny.

http://www.blackroll.cz/themes/sky/images/banner.jpg

Skupina Black Roll je vítězem jedné z největších soutěží kapel u nás Boom Cup 2010. Je také vítězem česko-polské soutěže kapel Fajn-fest CZ-PL 2011. Vznikla na podzim roku 2009, kterou založil profesionální kytarista Adam Malík spolu s bubeníkem Honzou Šusterem a basákem Tomášem Tylečkem. V půlce února 2010 byla kapela nucena vyměnit bubeníka z osobních důvodů a to za Patrika Sase ,který v červnu 2010 kapelu opustil z důvodu zahraničních studií v USA..Na jeho místo se opět vrátil do kapely bubeník Honza Šuster. V půlce dubna,po několika malých konkurzech na post zpěváka nastoupil do kapely vynikající zpěvák Tomáš Hradil,který v průběhu své kariéry nazpíval vokály na mnoha CD našim známým zpěvákům např. Alešovi Brichtovi,Danu Bártovi, kapele Arakain, Citron, Doga, Miloši Dodo Doležalovi, Martě Kubišové, Věře Špinarové atd.V této sestavě natočili své první DEMO CD. Na podzim roku 2010 dostali pozvání k mediální spolupráci rádia FAJN ROCK MUSIC kde se objevili v Rádiovém týdeníku a lednovém dílu TV ROCKPARÁDY,která je vysílána i na TV PUBLIC kde soutěžili s klipem Riders,který postoupil do dalšího kola. Dále byli pozváni do pořadu Harenda v Českém rozhlase Ostrava a v pořadu Rockle v Českém rozhlase Olomouc. Už půl roku běží jejich skladba Déšť v hitparádě TOP 10 na rádiu ČAS kde byli vybráni. Vystupovali na festivalech jako je Colours of Ostrava, také vystoupili jako předkapela skupiny Horkýže slíže. Kapela hraje vlastní skladby ve stylu progresivního rocku. Všechnu hudbu píše Adam Malík a texty textařka Gabriela Chudašová.