MIG 21

02.11.2012
Čas: 20:00
Místo: Rock and Roll GARAGE, Ostrava-Martinov
Pořadatel: Woodman Production a.s.

MIGEM K LIDEM je letošní název pro tradiční podzimní klubové turné skupiny MIG 21, které začne koncertem v pátek 12. října v Mariánských Lázních a skončí ještě více tradičním dvojkoncertem v pražském Lucerna Music Baru (28. a 29. listopadu). Během více než měsíce a půl zavítá pětice muzikantů do patnácti měst v České a Slovenské republice.

„Na začátku prázdnin jsme, po pravdě řečeno, již naší kapelu rozpustili. Ale pak jsme si uvědomili, že nám tu něco nehraje. Byla to právě kapela. A to nás přimělo k rozhodnutí dát se opět dohromady, překlenout problémy s vlastní neschopností, leností a alkoholem. Jsme v situaci, kdy máme čerstvě navrženou scénu, nově vyžehlené kostýmy, detoxikovaný organizmus, pár nových písní a nečekanou spoustu elánu. S touto bilancí nám nezbývá než vyrazit na tradiční podzimní turné. V důsledku tohoto razantního a ozdravného kroku směrem k sobě, míněno člověku, za kterého se (v některých případech možná neoprávněně) stále ještě považujeme, vznikl i název naší podzimní šňůry MIGEM K LIDEM. Těšte se na nás, jako my se těšíme na vás“ pro úplnost dodává zpěvák skupiny Jiří Macháček spolu s Tomášem Polákem.

Startujeme stroje a vidíme se na našem podzimním turné!

Tak nezapomeňte… těšte se na nás, jako my se těšíme na vás! Navíc ke každé koupené vstupence dostanete i DVD.

Lístky budou v předprodeji od 19.9.2012 a koupi si je můžete v Garage v Martinově i v centru a v Ostravském informačním servise za předprodejní cenu 230,-Kč. v Garage v Martinově a přes webové stránky si můžete koupit i tzv. VIP lístky na horní tribunu, kde se můžete posadit a budete obslouženi servírkou až ke stolu. Množství těchto vstupenek je omezené a jejich cena je 300,-Kč.

Váš klub