THANKSGIVING DAY NA MELODCE vol.1

RC Melodka, Brno, Kounicova 22, 26.4.2013 od 20:00

Thanksgiving day je mejdan na oslavu narození Tadeáše,syna basáka Bombs from heaven Hanka a narozenin Bombího bubeníka Lukáše! Všichni jste vítání!!!

LINE UP:

BOMBS FROM HEAVEN, Brno

http://bandzone.cz/bombsfromheaven

Domácí banda tradičně po půl roce (příště zase na Halloween) na milované Melodce! Venku s čerstvým EP „God save the bombs“, takže oroštují nové kusy na živo! A taky poprvé „doma“ v nové sestavě, takže přijďte přivítat Stenlyho Rocxe na palubě!

SOURBITCH, Mělník

http://bandzone.cz/bitchestpritch

Zapomeň na The Distillers, nebo Civet! Tohle je 100% gilrs punk rock z Čech. 4 kurva sexy buchty s kytarama a bubínkem nakopou prdel úplně každýmu a ještě se na to hezky kouká. Holky se za 5 let co fungujou ukážou poprvé v Brně, maj venku několik EP a desku „Play loud, sing proud“ a makaj na novým materiálu! Opovaž se to nevidět!

DIRTY CLEAN, Brno

http://bandzone.cz/dirtyclean

První koncert tohoto Skobova, už snad legendárního projektu, kterej znamená naprostou extázi pro fandy Billyho Idola a The Damned! Trochu punku,v pravdě i ghotic, trochu rock´n´rollu, přiměřeně elektroniky a kláves, texty, který prostě nenajdeš na ulici! Tahle show bude explozí nahromaděnýho testosteronu po letech plácání se s kytarou před zrcadlem! POPRVÉ ŽIVĚ, tak buď u toho!

3 WILD GUNS, Hradec Králové

http://bandzone.cz/threewildguns

Mejdan otevře horká novinka, 3 WILD GUNGS z Hradce Králové, které mocným kontrabasem vévodí šéf alkoholiků, vládce deprese a senzační blonďák Hellvis! Kapela je fakt teprve na začátku,ale už z první nahrávky ze zkušebny je cítit, kde berou inspiraci…starý desky The Peacocks jsou tam jasný a táhnou jak sněhulák! Svižný punk-a-billy, 3 divoký kolty…takže v 8 na značkách!!!!

Ještě to není všechno!!! Program určitě natáhneme!!

AFTER DISKOŠKA:

DJ JIMMI RIPER – jestli ho ještě neznáš, tak vypij litr soli!!

TOMBOLA : Zásobuje nás věhlasná značka BLACK HEART, takže si nějakej kousek odnesete!!

START: Tentokrát OPRAVDU ve 20:00, tak přijď včas!

VSTUP: 120,-

Facebook event je zde:

http://www.facebook.com/events/519065548128086/?fref=ts