MAYHEM (NOR), ROOT, ADOR DORATH

Začátek: 20:00

V předprodeji od: 500 Kč

  • V klubu: 500 Kč
  • Hudební Svět (pod klubem): 500 Kč
  • Na dobírku: 500 Kč
  • CoolTicket.cz: 512 Kč
  • TicketPro: 565 Kč

Vstupné na místě: 550 Kč

MAYHEM (NOR)
http://www.myspace.com/officialmayhem

Kapela kterou lze označit za kultovní – norskou blackmetalová mašina MAYHEM!!! Legenda, která vznikla uprostřed chladné zimy roku 1984, má za sebou velkou historii. Několik personálních obměn, sebevražda zpěváka, vypalování kostelů, zavraždění kytaristy Euronyma baskytaristou Grishnackhem z Burzum uprostřed koncertu o 2 roky později, ale i první live nahrávka v historii black metalu, několik řadových alb na kontě, spousty odehraných koncertů, 28 let na scéně – to vše dělá z MAYHEM pojem, ke kterému není nutné nic více říkat. Toto je prostě kult!

ROOT
http://bandzone.cz/root

Norskou legendu tento večer doplní česká legenda – brněnští ROOT! Je nutné tuto kapelu někomu představovat? 9 alb, 4 videoklipy, živé album, 2 DVD, stovky koncertů doma i v zahraničí, hostování Bigbosse na albech kapel jako Moonspell, Helheim, Behemoth. Toto vše neoddiskutovatelně řadí Root na vrchol českého blackmetalu a jejich vystoupení se pro tento večer jeví více než příhodné.

ADOR DORATH
http://bandzone.cz/adordorath

Kapelou, která nám celý večer otevře jsou třinečtí ADOR DORATH, kteří patří mezi špičku českého metalu a především pak jeho moravskoslezské části. Kapela s bohatými zkušenostmi, za které byla, a je, po zásluze oceňována byla pro tento večer jasnou volbou!