Opět se na nás obrátily brněnské punk rockové Bomby z nebes se žádosti o zveřejnění jejích tiskovky k čerstvě vydanému videosinglu, za což jim samozřejmě velice děkujeme a ceníme si jejích zájmu o naše web stránky.

Nicméně Bombs of heaven by rádi sdělili, že tedy:

Brněnští punk rockeři Bombs from heaven, kteří začátkem roku vypustili své ep God save the bombs se opět hlásí o slovo, tentokrát se zbrusu novým letním videosinglem California sun, který je zároveň i předzvěstí nového chystaného hned dvojalba kapely, jehož vydání je v plánu na začátek roku 2014. „Název nového alba je zatím předčasné zveřejňovat“, dodává kapela.

Singl Califoria sun je první nahrávkou Bomb, na které se už podílel nový kytarista Stanley. „Důvodů k vydání letního singlu jsme měli víc. Jednak bylo potřeba si zkusit, jak zníme se Stanleym, taky je u nás poslední tři roky tradice, něco letního naservírovat lidem a především to chtělo konečně kvalitnější videoklip, než předchozí počiny.Videoklip jsme svěřili do kameramanských rukou Radima Věžníka, frontmana brněnských Rattle Bucket a natáčel se v garáži lokální builderské party Boys in toys. Muziku samotnou jsme pak točili, jako vždy, sami na zkušebně, v našem studiu. Snad se vám bude video líbit, těšíme se na vás na festivalech“, uzavírá kapela.

Singl samotný je pak ZDARMA ke stažení i na bandzone profilu kapely!

www.bandzone.cz/bombsfromheaven

www.facebook.com/bombsfromheaven

Ještě tedy jednou děkujeme brněnským Bombám za projevenou přízeň a dobré vztahy, snad jejích videoklip bude mít úspěch a rozhodně se těšíme opět na nějaké to koncertní setkání někde tady v našem kraji či příhodně i jinde na nějakém tom letním festivalu.

Zdraví

Mathi Basssnake from Methan-city