Tentokrát nám Vašek, poslal zajímavý typ na Jižní část Moravy, konkrétně klub Nautilus v Hodoníně:

HAND GRENADE, ŽRALOK VE ZDI, MAENIA – Club Nautilus, Hodonín (15. listopadu 2013)

Ačkoliv je jim sotva přes dvacet let, o své hudební poloze mají jasno. Kluci z mirovických HAND GRENADE hrnou moderní rock/metal, přičemž důraz je kladen na české texty. Hand Grenade

Není náhodou, že jsou HAND GRENADE stále častěji vidět na akcích v celé republice, a to i na prestižních festivalech. Jejich muzice nechybí energie, melodie či silné refrény. Zkrátka to, co by měl správný rockový koncert mít. Vy se o potenciálu kapely můžete přesvědčit 15. listopadu v hodonínském Clubu Nautilus!!!

Momentálně HAND GRENADE prezentují nový singl Nejsi anděl, ke kterému vznikl i povedený klip. „Jeho tvorba nás stála spoustu sil, energie, nervů a první den i část zdraví,“ zmiňují HAND GRENADE s úsměvem. Jak se povedl, se můžete přesvědčit na Youtube či Bandzone profilu kapely.

Pod názvem ŽRALOK VE ZDI se skrývá rocková smečka ze Světlé nad Sázavou, která funguje už takřka 20 let. Repertoár kapely je postavený na vlastních skladbách, které jsou ve znamení dvou kytar, kláves a zpěvu v rodné řeči.

Třetí kapelou, která se v Clubu Nautilus představí, je slovenská parta MAENIA. Těšit se můžete na alternativní rock, který v sobě mísí prvky grunge, punku či stoneru. Na www.bandzone.cz/maenia kapela zveřejnila svoji aktuální nahrávku ´single.

Akce vypukne ve 20.30. Vstupné je pouhých 80 korun!!!

ODKAZY:

HAND GRENADE – http://www.handgrenade.cz/

ŽRALOK VE ZDI – http://bandzone.cz/zralokvezdi

MAENIA – http://bandzone.cz/maenia

CLUB NAUTILUS – http://www.clubnautilus.cz/

FB událost: https://www.facebook.com/events/221912464632298/

… a den na to:

DOPE, GUNS N´ FUCKIN´ IN THE STREET, SETLIFE, PANTA KOINA – Club Nautilus, Hodonín (16. listopadu 2013)

Mezinárodní punkový mini festival vypukne 16. listopadu v Clubu Nautilus v Hodoníně. Do Čech dorazí rakouští DOPE, GUNS N´ FUCKIN´ IN THE STREET a polské kapely SETLIFE a PANTA KOINA. Počítat můžete s poctivým punk/rockem, tedy se syrovou a řádně našlapanou jízdou!!!

DOPE, GUNS...DOPE, GUNS N´ FUCKIN´ IN THE STREET nejsou v Čechách neznámým pojmem. Své debutové album pořídili už v roce 1991 v Praze. Následovalo československé turné a celkově úspěšné tažení po koncertních pódiích. Po novém tisíciletí to ale vypadalo, že je kapela minulostí. Před pár lety se však rakouští pankáči dali opět dohromady, přičemž formu potvrdili novinkovým albem!

Spolu s rakouskými střelci vystoupí zástupci polské scény – SETLIFE a PANTA KOINA. První jmenovaní hrají umírněnější formu punku – do své hudby zapojují i prvky ska. PANTA KOINA jsou naproti tomu tvrdší, méně učesaní a celkově divočejší. V jejich punku jsou slyšet vlivy grunge i metalu.

Akce vypukne ve 20.30. Vstupné je 100 korun!!!

ODKAZY:

DOPE, GUNS N´ FUCKIN´ IN THE STREET – http://dope-guns.webnode.at/

PANTA KOINA – https://myspace.com/pantakoinarock

CLUB NAUTILUS – http://www.clubnautilus.cz/

 

FB událost: https://www.facebook.com/events/684668804895190/

Václav Votruba (In Motion Agency)

www.inmotionagency.cz