předkapela Key Way /hosté: performance dance „Cirkus Jinak“

„Song of Satori“ alias „Cosmic shamanic psychodelic project“

Tímto unikátním multimediálním projektem, Satori propojuje prvky meditační hudby, minimalismu, šamanismu, a filmové hudby se svými „punkovými“ kořeny.

Jedinečné pódiové zpracování v UV dekoracích, UV kostýmy a extaticko šamanský performance tanec frontmana „Yene“ a limitovaná vystoupení, dělá Satoriho projekt „SOS“ výjmečným nejen na Evropské hudební scéně.

http://www.youtube.com/user/songofsatori

http://www.songofsatori.cz/

http://bandzone.cz/songofsatori

Satori – Český autor nekonvenční a osobité hudby, který se prosadil také v Číně, USA a Japonsku.

V roce 1993 u Švýcarského vydavatelství Transmusic Satorimu vychází první, profilové album Shambhala a v následujících letech další alba.

Později dostává první příležitost vytvořit hudbu k TV seriálu Setkání s tajemnem /tv Nova/. Následuje pořad Utajený svět a další.

V roce 1996 to je hudba k unikátnímu 56dílnému seriálu Planeta záhad /ČT/. Nyní pracuje na nových hudebních, filmových a multimediálních projektech…

Key Way – je ostravské instrumentální duo autorů a interpretů, známých z mnoha koncertních projektů. Vystoupí s programem autorských skladeb inspirovaných známé Americké houslistky Wanesy Mae.

Cirkus Jinak – nový směr, aneb cirkus s poetickou duší. Už od roku 2006 tvoří nové originální choreografie, připravujeme zajímavé doprovodné programy a žonglérská vystoupení, navrhuje kostýmy, rekvizity a sestavuje vlastní hudební aranžmá. http://www.cirkusjinak.cz/