Vašek z In Motion Agency nám přinesl pár zajímavých postřehů z jedné, z probíhajících akcí:

Ukázněné kapely a diváci, které muzika opravdu zajímá. Tak shrnuli provozovatelé pražského Music City Clubu první kolo oblíbené soutěže MetalGate Massacre, ve kterém nejvíce zabojovala jihočeská black metalová úderka Desire for Sorrow. MetalGate Massacre se v Music City Clubu konal vůbec poprvé a jak zmínil provozovatel klubu Jindřich Janda, premiéra se povedla. METALGATE Massacre 1. kolo

„První večer na mě zapůsobil opravdu pozitivně,“ uvedl Jindřich Janda, který ocenil i pohodový průběh celé akce. „Oproti jiným soutěžím to nebylo o tom, že by každá kapela měla fanouška, který přišel podpořit jen ji. Atmosféra byla skvělá a celkově bylo evidentní, že jsou diváci zvědaví, jak to dopadne. Těšíme se tedy na další kolo, které snad opět přiláká mnoho fanoušků a předvede další kvalitní kapely.“

V Music City Clubu se konají základní kola MetalGate Massacre. Semifinále a finále se poté přesune na Novou Chmelnici. Poslední základní kolo se uskuteční 27. února.

V prvním kole se na pódiu vystřídali Desire for Sorrow, 1000 Bombs, All Friends Dead a The Thrill. Vítězství Jihočechů bylo drtivé – kapela získala 30 hlasů, což je o dvanáct více, než měli druzí All Friends Dead. Do semifinále postoupily obě party.

Druhé kolo v Music City Clubu vypukne ve čtvrtek 30. ledna. Fanouškům a porotě se představí metaloví modernisté Behind Our Walls, zkušení harcovníci Assessor, crossoveroví The Revolt a rockoví Self-Defence. Přijďte podpořit své oblíbence, nebo se zkrátka jen dobře pobavit. Akce začíná v 19 hodin a vstupné je zdarma!!!

Foto: Desire for Sorrow (autor – MetalGate Massacre)

ODKAZY:

MUSIC CITY CLUB – https://www.facebook.com/MusicCityClub

METALGATE MASSACRE – http://5.metalgate-massacre.cz/

Václav Votruba (In Motion Agency)

www.inmotionagency.cz

Tak zatím tolik zas z hudebního dění,

Mathi