leden 31

18:00 pátek

Baby sobě Celý Cooltour

Druhý ročník charitativního „údržbového večírku“ pro krásu a všestrannost našich žen. Smyslem večírku je skvěle se pobavit, hodit za hlavu všední strasti, získat novou inspiraci ze světa dámské údržby a zkrášlování a svými radovánkami podpořit radost, zábavu a vzdělávání ostravských dětí.

Akce funguje tak, že dámy přinesou jako vstupné na akci oblečení či doplňky, které již nenosí a doma jim zbytečně zabírají místo. Monika Adamcová, autorka módní značky Ňů fešn šopa, z přinesených oděvů na místě připraví módní přehlídku, která je vyvrcholením večera a je spojená s dražbou předváděných kousků. Součástí prodejní přehlídky budou letos také oděvy věnované známými osobnostmi ze Star Bazaru www.starbazar.cz.

Výtěžek dražby bude věnován na vytvoření a umělecké ztvárnění interaktivní skříně plné tajemství pro děti na hraní. Ta zabaví ratolesti, až si budou chtít dámy vychutnat svou zaslouženou kávičku na Cooltouru při rodinné procházce na Černou louku. Odtud přízvisko „Dámy sobě“. Oděvy, které se nepodaří v průběhu dražby a večera udat, budou věnovány charitativnímu second handu Žebříkův obchod na podporu Soukromé školy speciální pro žáky s více vadami v Ostravě.

V průběhu přípravy přehlídky budou pro dámy připraveny různé zkrášlovací, údržbové a zážitkové aktivity jako úprava vlasů a nehtů, masáže, možnost úpravy oděvů, souboj módních návrhářek a další.

Večer bude zakončen afterpárty s výlučně dámskou hudbou a speciálními dámskými drinky.

Vstupné:

5 ks oblečení či doplňků NEBO 50 Kč.

Pro pány vstupné dobrovolné.