7. ročník Slezskoostravského Rock-Festu open air se bude konat na dvou podiích – Nádvoří STAGE a Aréna STAGE, kde dne 23.8.2014 od odpoledních do nočních hodin proběhne produkce 14 rockových kapel.
Památkáři a restaurátoři odvedli při rekonstrukci Slezskoostravského hradu velice kvalitní práci, takže ani loňské klání novodobých potulných kejklířů neproměnilo historický monument v nevzhledné ruiny.  I letos se tak mohou všichni příznivci kvalitního rocku vydat k hradním branám, aby se již posedmé stali svědky dalšího dobývání starobylých hradeb v rámci Slezskoostravského Rock-Festu. Tradiční open air festival pravidelně ukončující festivalové léto na Ostravsku od brzkého poledne až do pozdních večerních hodin nabídne jako vždy žánrově bohatou přehlídku zajímavých interpretů, kde nebudou chybět špičky domácí hudební scény, mladé talentované formace i speciální hosté ze zahraničí.

Součástí festivalu budou opět doprovodné akce i atrakce pro děti a mládež – dětský koutek s možností přenechání dětí do rukou pedagogických pracovníků. V průběhu akce budou zajištěny prodeje občerstvení, workshopy a jiné aktivity…

Pozvání na Slezskoostravský Rock-Fest 2014 již přijaly tyto kapely:

SEVEN, METROPOLIS /SK/, NIL, LIVEEVIL, HAND GRENADE, HLAHOL, BLACK WIDOW

 

Děti do 150 cm zdarma – vstupenky nejsou v distribuci, bude umožněn volný vstup na místě, pozor, pouze s doprovodem dospělé osoby. ZTP/P info – držitelé průkazu ZTP/P a vozíčkáři zdarma, doprovod jedné osoby zdarma, bezbariérový přístup zajištěn vstupenky nejsou v distribuci, bude umožněn volný vstup na místě.

                www.kpso.cz