NAHUM (Ostrava – death thrash),

SECRET OF DARKNESS (Varnsdorf – black death)

SUBURBAN TERRORIST (Beluša/ Slovensko – death metal)

UNBORN (Praha – thrash metal)

 

Ve Frýdku-Místku a Karviné se chystá opravdový svátek tvrdé hudby. Klub Stoun a nové Hard Café budou totiž hostit vždy jednu z posledních zastávek druhého ročníku „Four Horsemen Tour 2014“ a to slibuje jedinečný hudební zážitek. Tentokrát se na pouť po českých a letos nově i slovenských klubech vydali SECRET OF DARKNESS, NAHUM, SUBURBAN TERRORIST (SK) a UNBORN. Tato sestava zaručuje, že žádný příznivec tvrdších metalových žánrů (thrash/death/black) nepřijde zkrátka. Vesměs jde o relativně mladá jména, která se však svou muzikou a skvělou show již zařadila mezi českou a slovenskou elitu. Turné těchto „apokalyptických jezdců“ bude po Varnsdorfu, České Lípě, Žilině, Trenčínu, Praze a Plzni koncertem ve Frýdku-Místku a Karviné vrcholit a celá sestava bude tak skutečně v parádní formě.  Každý z večerů tohoto vyjímečného turné otevře v 19:00 hodin místní předkapela. Ve Frýdku-Místku  to bude hardcore-punková JO RIITTÄÄ! a v Karviné metalová KALLIBRA. Žádný fanoušek by si tuto akci rozhodně neměl nechat ujít!

 

Secret Of Darkness (www.secretofdarkness.com)

Kapela reprezentovala svůj melodický death/black mimo jiné i na největším tvrdě metalovém festivalu u nás – na Brutal Assault a o svých kvalitách přesvědčuje na každém koncertě. V současné době připravuje další album pod křídly firmy Metalgate.

Nahum (www.nahum.cz)

Po skvěle hodnoceném debutu se kapela etablovala na scéně více než čtyřmi desítkami koncertů (nejenom v ČR) a svými kvalitami si vybudovala respekt u fans i pořadatelů větších akcí. NAHUM sází na silné motivy v intencích melodického death/thrashe a maximální koncertní show. V ní předvedou také novinky z chystaného alba.

Suburban Terrorist (bandzone.cz/suburbanterrorist)

Tato slovenská death metalová kapela na sebe upozornila především svým nejnovějším albem „Cut Throat From The World Of Obsession“, které si získalo skvělá hodnocení napříč respektovanými hudebními periodiky. Jejich hlavní devizou je živelný a intenzivní death metal a patří k tomu nejlepšímu, co slovenská scéna nabízí.

Unborn (www.unbornband.cz)

Pražská thrashmetalová kapela stojí na uhrančivém vokálu a hráčských zkušenostech. Tato široce uznávaná kapela letos propaguje své zatím poslední album „Awaken To Reality“, plné chytlavých melodií, které vám zaručeně budou ještě dlouho znít.

FB události:

https://www.facebook.com/events/738858886146994/

https://www.facebook.com/events/531826073601746/

Promo video:

Verze1 http://www.youtube.com/watch?v=FqgBG6XpIVw

Verze2 http://youtu.be/pgxt3g9YOaI