Středa 25. června by měla být v diáři každého fanouška punku a rocku označena červeným písmem. V tento den totiž v ostravském klubu Barrák vystoupí člen legendární punkové kapely The Ramones – MARKY RAMONE. Po vystoupení na Colours of Ostrava, tak bude mít Ostrava možnost hostit tohoto legendárního bubeníka i na klubovém koncertě. Těšit se tedy můžete na koncertní set složený z písní The Ramones, přímo od člena kapely.

MARKY RAMONE však nebude zdaleka jediným, kdo ten večer zahraje.

Po dlouhé době v Ostravě budete mít možnost poslechnout si i STARÉ PUŠKY, které v nedávné době vydaly nové album a zcela jistě zahrají jak songy z tohoto alba, tak i starší kousky. Ke všemu se přidají i dva další zahraniční hosté. Prvním z nich bude LORD BISHOP ROCKS, který je v Ostravě díky svým poměrně četným koncertům jako doma. Tentokrát však půjde o koncert k patnáctému výročí kapely. Celý večer otevřou newyorští VINYETTE, kteří mají na kontě zatím jediné album. Vstupenku na tento hvězdný večer získáte za pouhých 370 korun v předprodeji či 430 korun na místě v den koncertu. Vstupenky je možné pořídit v klubu a v hudebninách pod klubem, popřípadě prostřednictvím sítě Eventim. Nezbývá tedy než dodat pouze – HEY HO, LET´S GO!

Koncert je součástí projektu Klubové koncerty s mezinárodní účastí v Barráku, který je spolufinancován z rozpočtu Statutárního města Ostrava.


Začátek akce: 20:00
Info: 370 Kč v klubu (+ poplatky Eventim); 430 Kč na místě