http://www.casrock.cz/porady/hudebni-svetaci/hudebni-svetaci-pryncypallcz

Nutno podotknout, že každý týden se v klubu Chacharkovo doupě děje pořád něco zajímavého. Kupříkladu před dvěma týdny to bylo druhé pokračování Benefičního koncertu na podporu Kdyžužtak festu(vol.II), tedy multižánrové kalby, která se koná někdy během července v nedalekém Háji ve Slezsku.

Splaš můru - Šenov

Splaš můru – Šenov

Tentokrát se o hudební vyžití postaraly kapely Ajdontker z Havířova, Splaš můru ze Šenova a Backfliping dog z Horní Bečvy. Atmosféra jako vždy výborná a akce přilákala spoustu lidí.

Určitě tyto kapely budou mezi vystupujícími na chystaném 4. Ročníku festivalu Kdyžužtakfest 2015, kde se můžete těšit nejenom na ně, ale i na mnohé další záležitosti, na které se vlastně všichni snaží získat prostředky třeba právě i tímto způsobem ve stylu: Prostě, co si SÁM nezařídíš předem, tak to nemáš a důležité je, aby bylo proto, aby potom vůbec něco bylo. Jinak asi netřeba blíže tyto regionálně známé kapely těm, jenež je znají nějak blíže představovat.

Hned týden na to další sobotu se zde odbyla další, netradiční akce, pro které a jiné podobné projekty je právě Chacharkovo doupě dostupné a vstřícné.

Konkrétně hromadná oslava čtyřicátin v podobě reggae párty STILL BLAZIN – Stále žijeme!

Coltcha united

Coltcha united

Vlastně docela nenápadná „soukromě veřejná“ událost, o které by bylo škoda se nezmínit, která přilákala na místo působiště opět docela slušnou návštěvu, kde třeba na Coltcha United přijeli i někteří z daleka.

(Den poté došlo někdy kolem půl desáté večer veškeré pivo v hospodě. „Všechno, ale úplně všechno včera vychlastali.“ poznamenala při náhodné mé návštěvě servírka v neděli, když jí došel už i poslední sud Radegastu a poslední dva štamgasti se museli spokojit jen s polovinou piva ve sklenici. Což samozřejmě nevadilo. Sobci! red.pozn. Wink ) Asi zde netřeba vyzdvihovat vzestupnost akce trvající až někdy do čtvrté ranní.

Závěrem snad nezbývá nic jiného, než upozornit na pár blížících se dalších zajímavostí a událostí:

Určitě se hned zítra, t.j. v sobotu 25.10.2014 ti, kteří nepůjdou na ARAKAIN s DYMYTRY do ostravského KD AKORD v Zábřehu , kde zahrají i ABSOLUT DEAFERS,  hard rock-metal z Ostravy v roli supportu,DSCN7223 kteří s těmito kapelami jedou turné

anebo cestou zpět z koncertu se mohou zastavit, stejně jako milovnící kultury na chystaný:

HUDEBNĚPOETICKY JAM, AUTORSKÉ ČTENÍ spojenými i s Vernisáži. kde vystoupí spousta známých i méně známých osobnůstek našeho města. Jak moc známých či neznámých, tak to nechám na vás.

Více v události: https://www.facebook.com/events/627252470716531/?ref_dashboard_filter=calendar

Tak to tak z Chacharkova doupěte a klubového dění za měsíc Říjen zhruba všechno.

Zatím

Mathi