Barrák Music Club, Ostrava
28.11.2014, 18:00 hod.

Rok se přehoupl do druhé poloviny, a proto je čas na podzimní verzi glam rockového svátku SWEET FEST. I tento ročník se uskuteční v ostravském klubu Barrák a i na tomto ročníku se můžete těšit na pařbu až do rána.
Pořádající kapelou jsou domovští Sweet Leopard, kteří mají na kontě zatím jedinou desku Shock me! Thrill me! Love me! Fanoušky lákají na bombastickou show plnou energie a pyrotechniky, která ve vás zanechá hluboký dojem.

Podpoří je dívčí kapela Jevells. Slečny hrají covery dívčích kapel jako jsou Girlschool, Vixen nebo The Runaways. Zároveň však intenzivně pracují i na vlastní tvorbě. Na svých stránkách informují o tom, že přece jen něco z jejich tvorby zazní, a to songy Midwet Boy, Renegade a Soldier vzniknuvší jako reakce na označení Jevells jakožto metalové kapely. Děvčata sice nezaplní celý čas pro ně vymezený vlastními songy, to však mistrně dohánějí sex-appealem a dokonalou vizáží. sweet leopard

Dalším, kdo si na tomto ročníku zahraje, jsou jihlavští Tone Hunter. Vznik skupiny se datuje k podzimu roku 2011, kdy se za nejasných okolností sešli, jakožto ex-členové několika kapel, a začali zkoušet. Kapela se věnuje výhradně vlastní tvorbě a styl, obsahující prvky hard/heavy, old-school rocku a rock´n´rollu, sama definuje jednoduše jako rock.

Line-up kapel uzavírá opět domácí skupina Forty Lies, která pod tímto jménem působí teprve od minulého roku. Stylově kapela vychází převážně z oldschoolového zvuku melodických riffů ze 70. a 80. let kořeněných i modernějšími vlivy současného rock’n‘rollu. Kapela Forty Lies je mimojiné finalistou soutěže GBOB.

Už výčet kapel, které se na tomto ročníku ukáží, je zárukou skvěle stráveného večera.

! Tak nezapomeňte tedy 28. listopadu dorazit do ostravského klubu Barrák !

Akce začíná už v šest večer a vstupné je v předprodeji u členů kapely, v hudebninách pod klubem a v klubu za 70 korun a na místě pak za 90 korun.

Srdečně zvou

SWEET LEOPARD