To, že společně oslavíme Vánoce (tzn., opijeme se a zapaříme na pořádně tvrdou hudbu) v Ostravském Barráku je stejně jasné, jakože zítra vyjde slunce. Už po dvanácte pořádáme již tradiční X-Mass festival, který proslul nezřízenou sobotní párty až do ranních hodin. Tentokrát 13.12.2014!
Jednou z tradic je, že před významnými kapelami z české scény dostane prostor kapela mladá a dravá. Tentokrát je to na samotných muzikantech, zda se dovedou prosadit. Na našem FaceBookovém profilu probíhá hlasování přihlášených kapel. Ta, která zvítězí, dostane možnost zahrát si po boku takových kapel, jako jsou například andělem ověnčení ADOR DORATH, kteří letos v listopadu vydají zbrusu nové album The Very Essence of Fire!
Jožin, Pitris, Čidar a Vilda. To jsou postrachové nejen Karvinských putyk ale také členové grindové kapely GORE! Posledním albem dokázali, že umí roztančit nejen diskotékové parkety.
U grind-coru ještě zůstaneme, protože u SPASM dochází k menší změně na postu bubeníků. Lukáš se chce rozloučit ve velkém stylu, takže očekává všechny dámy jen ve spodním prádle v první řadě u pódia Ostravského klubu!
Vystoupí také hrdinové FATALITY z Brna, kteří rozdrtili ostatní kapely v naší soutěži!
Zřejmě nejsilnější line-up za poslední roky, co vy na to?:)

X-Mass 2014 vol. 12
Datum: 13. 12. 2014
Místo: Ostrava – Barrák(http://www.barrak-club.cz/cz/)