Máme tady zase nějaké zajímavosti o dění od Vaška:

- Norští Pigeon Lake vyrazí v únoru na československé turné:

Mladá norská krev se chystá do České republiky a na Slovensko! Na týdenní turné za několik dní vyrazí kapela Pigeon Lake, která slibuje pořádnou rockovou nálož. Pigeon Lake

Pigeon Lake se pohybují v teritoriích alternativního rocku, čímž by mohli zaujmout například fanoušky Queens of the Stone Age. Nečekejte však žádnou lacinou kopii rockových dinosaurů, nýbrž hladovou partičku, která se snaží najít osobitý výraz a vlastní směr. Jak napovídá deska Tales of a Madman, kapela je na dobré cestě!

Turné Pigeon Lake, které se uskuteční pod patronací agentury Black Cloud Picture, odstartuje 7. února na Slovensku – ve městě Strážske. Do Čech kapela dorazí 12. února. Nejdříve zahraje v pražském klubu Exit-us a o den později v Black Rocku ve Slatině nad Zdobnicí.

ČR a SK tour:

07. 2. – SK – Strazske @Park Pub 08. 2. – SK – Banska Bystrica @Tirish 09. 2. – DAY OFF 10. 2. – SK – Stropkov @U Fila 11. 2. – SK – Kosice @Cass Bar 12. 2. – CZ – Praha @Exit-us 13. 2. – CZ – Slatina nad Zdobnici @Black Rock

ODKAZY A KONTAKTY:

PIGEON LAKE – www.facebook.com/PigeonLakeMusic

BLACK CLOUD PICTURE – www.blackcloudpicture.com

BRAINWAVE PRODUCTION – https://www.facebook.com/BrainWaveProduction

E-MAIL – palatinusbooking@gmail.com (Black Cloud Picture)

- Bluesman Von Folta odehraje v únoru na Slovensku osm koncertů:

Pohoda, blues, skladby, které chytnou za srdce… Německý bluesman Von Folta musí potěšit každého, kdo miluje písničkový styl Boba Dylana, Erica Claptona či Toma Pettyho.

Von FoltaJeho příjemná muzika vyvolává naživo řadu emocí, o čemž se v únoru přesvědčí fanoušci na Slovensku, kde Von Folta odjede celé turné. České republice se koncerty bohužel vyhnou. Pokud si tedy chcete tohoto úžasného písničkáře užít, musíte se vydat za hranice.

Ačkoliv Von Folta pochází z Německa, jeho muzika vychází spíše z americké scény. Není se čemu divit, za oceánem prožil kus života. V Los Angeles spolupracoval s několika muzikanty, jako byl například Herman Matthews či Larry Kimpel.

Von Folta je známý příjemnými songy a hlasem plným vášně. Na kontě má řadu alb, z nichž to poslední se jmenuje Natural One a vyšlo v minulém roce. Von Folta se na něm prezentuje jako zkušený muzikant s jasným názorem a specifickým hudebním výrazem. Nová deska by měla vyjít letos v létě.

Za zmínku určitě stojí, že Von Folta je také výborný malíř.

Slovenské turné odstartuje 4. února v Bratislavě. Celkově muzikant odehraje osm koncertů. Finální tečka se uskuteční 13. února ve Zvolenu.

Slovenské turné:

04. 2. – Bratislava (SK) @Cafe Stena 05. 2. – Banska Bystrica @Piano 06. 2. – Hrinova @Cajovna Sangrila 07. 2. – Presov @263 Pub 08. 2. – Lipany @Kapybara 09. 2. – Kosice @Dobre Casy 10. 2. – DAY OFF 11. 2. – DAY OFF 12. 2. – Banska Bystrica @Cult 13. 2. – Zvolen @Fink Bar

ODKAZY A KONTAKTY:

WEB – http://vonfolta.com/

YOUTUBE – youtube.com/vonfolta

REVERBNATION – reverbnation.com/vonfolta

FACEBOOK – facebook.com/vonfolta BLACK CLOUD PICTURE – www.blackcloudpicture.com

BRAINWAVE PRODUCTION – https://www.facebook.com/BrainWaveProduction

E-MAIL – palatinusbooking@gmail.com (Black Cloud Picture)

Václav Votruba

Tak tolik zas od Vaška zatím,

M.