Zřejmě první hudební akce, která se uskutečnila v music clubu Mandragora, jenž se nachází v Chacharkové hospůdce v centru města Ostravy, byla takzvaná: Veselá párty, na které vystoupili rovněž letos poprvé opavští Cocaine Party, před kterými

Chosé Marino

Chosé Marino

sekundovala ještě kapela Minute to Escape z města Bruntál a to za docela solidní účasti diváků. A bodejť by ne, když byl opět free vstup za dobrovolný vhoz, jen tak do klobouku. Po nich ještě následovalo poeticko-punkové sdružení…. A MY, teda JENTAKSIŘVÁT, tak to zmínil nakonec Chosé Marino, co by jeden z pořádajících organizátorů.

A z toho rovněž zcela logicky vyplývá, že tentokrát se v obvyklém Chacharkově doupěti v sobotu 31. Ledna 2015 nedělo vůbec nic. Ovšem ani doupě nepřichází zkrátka, neboť tam již ve čtvrtek začaly probíhat poetické večery s Jirkou neduhou spojené i s recitály. A program, obou klubů vyšel na světlo až někdy v půlce ledna teprve.

Určitě se je třeba možno těšit na únorový punkový ples či vystoupení frýdecko-místecké smečky Jo Riittää!!! A dalších a dalších. Rozhodně ovšem tyto události a další aktuality třeba sledovat na stránkách obou klubů především na Facebooku:

MANDRAGORA: https://www.facebook.com/pages/Mandragora-MusicClub/1453351138281716?fref=ts

CHACHARKOVO DOUPĚ:  https://www.facebook.com/pages/Chacharkovo-DOUP%C4%9A/237058639825970?fref=ts

A my jsme se samozřejmě přišli podívat na tento úvod letošní kulturní a hudební sezóny, který lze vidět i v tomto sestřihu:

Tak tolik zatím,

Mathi