Legendární značka cigaretových papírků Smoking Vám přináší druhé pokračování jedinečné soutěže mistrovství ČR v balení tabáku – SMOKING FAST FINGERS 2.
http://www.fastfingers.cz/

Pá 27.2. 2015, Marley club Ostrava

DJs:
A.SKILLZ (UK)
(Fingerlickin Records / Jam City / Insane Bangers)
https://soundcloud.com/a-skillz
http://www.askillz.co.uk/

LUCKY BOY
NECROZ
KMO3
ZU

KinMalebo stage: Ova Da Top DJs

vstup do 24:00 hod. za 100,- / po 24:00 hod. za 150,-
start 20:00

Smoking Fast Fingers je soutěž o nejrychlejšího baliče cigaret, do které se může přihlásit libovolný uživatel nebo uživatelka cigaretových papírků, starší 18 let.

Princip soutěže je jednoduchý – nejrychlejší tři z deseti finalistů, kteří zvládnou v daném časovém limitu (5 minut) ubalit největší počet cigaret z dlouhých papírků Smoking a tabáku Bacco, postupují do 2. kola. Ve 2.kole pak půjde už jen o rychlost balení samotnou – soutěžící, který ubalí nejrychleji samostatnou cigaretu (finalisté budou mít celkem 3 pokusy), se stane vítězem regionálního kola a postupuje do celostátního finále.

Soutěž má tentokrát 5 zastávek – Brno, Plzeň, Ostrava, Pardubice a Praha, přičemž 5 regionálních vitězů se utká v rámci poslední akce v Praze ve finále o titul „Mistr Fastfinger ČR.“

Hlavní výhrou pro absolutního vítěze bude exotický zájezd a další ceny v hodnotě 50.000 kč!

Ani další místa ovšem nepřijdou zkrátka, bude pro ně připravena hromada věcných cen.

Ti, kteří mají spíše šikovné než rychlé prsty, se mohou přímo na místě zúčastnit další soutěže – Smoking Creative Fingers.
Zde bude rozhodovat pouze vaše šikovnost a kreativita – fantazii se meze nekladou! Ať už vytvoříte z papírků růži, štíra nebo třeba cigáro jaké svět neviděl, budete mít šanci vyhrát. Porota vybere tři nejlepší kousky, jejichž autoři si odnesou hodnotné ceny.