Tak nám pomalu startuje další ročník tradiční hudební soutěže BOOM CUP. Toto info je určené víceméně pro kapely, které mají chuť se zde přihlásit a předvést svou produkci:

Vážení hudebníci, zpěváci, kapely a příznivci klubové muziky.

Multižánrová soutěž kapel BOOM CUP, pořádaná v ostravském klubu HUDEBNÍ BAZAR, ve spolupráci s festivalem COLOURS OF OSTRAVA a
ČESKÝM ROZHLASEM OSTRAVA, zahajuje v těchto dnech svůj 14.ročník.

Organizátor soutěže Igor Vašut.

Organizátor soutěže Igor Vašut.

Soutěž je určena především amatérským kapelám, zpěvákům a instrumentalistům, kteří mají chuť poměřit své muzikantské schopnosti s interprety z celé republiky v pohodových hudebních večerech v ostravském klubu Hudební Bazar.

Novinkou v letošním ročníku je, že vítězná kapela si zahraje na prestižní akci JUMP INTO COLOURS, která se příští rok za silné mediální podpory odehraje v rámci ostravského FESTIVALU V ULICÍCH.
Vítěz akce JUMP INTO COLOURS, jež vzejde z 5.vítězů dalších republikových hudebních soutěží, si potom zahraje o pár dní později v areálu Dolní oblasti Vítkovic na festivalu COLOURS OF OSTRAVA 2016 v zajímavý čas a na zajímavém podiu s ostatními účastníky festivalu.
Samotný BOOM CUP nabídne umístěným kapelám 14.ročníku účasti na festivalech ŠŤĚRKOVNA MUSIC OPEN, MICHAL FEST a SLEZSKOOSTRAVSKÝ ROCKFEST. Vítěz soutěže si rovněž bude moci nahrát ve studiích Českého rozhlasu Ostrava profesionální zvukový snímek.
Přihlásit svoji kapelu můžete on-line do 30.června 2015 přímo na
webu soutěže: http://boomcup.cz/

Potřebovat budete prezentační fotografii kapely a
mp3 nahrávku, o které vás požádá registrační systém soutěže.

Pohodové jaro a hromadu hudebních nápadů přeje,

organizátor soutěže,

Igor Vašut

M.