„Po sedmi letech zlomíme sedmou pečeť. Dvakrát sedm songů. Sedmého května. Křest alba This Riot. Z Čech zavítají skvělí NIL s vyjímečnou zpěvačkou Hankou Kosnovskou!“, tak takhle by se dalo říci, že zní upoutávka na tuto akci.

Kapelu NIL asi těm, kdo bylo vloni na SORF 2014 nelze představovat, zaujala, bodejť by ne. na scéně už od roku 2003 a mnoho úspěchů a skvělých koncertů za sebou. No s Hankou jsme dodatečně udělali on-line rozhovor o pár dní či týdnů později. A lidé, lze tak z některých reakcí soudit, si stěžují, že je škoda, že tak málo hrají v  našem regiónu. Prostě skvělí. Pro mne záruka kvalitního hudebně stráveného večera. coin 2

A COIN? Ano, něco mi to říká, ale musím trochu pátrat v paměti. Ano, dyť vlastně:

Po tří leté zdravotní pauze a rekonstrukci této grunge-rockové kapely se někdy začátkem loňského roku dali opět do zkoušení, jak uvádí na svém profilu na: http://bandzone.cz/coin?at=news a zhruba devět měsíců sem tam již opět brázdí po koncertních pódiích i s kytaristou Vláďou Fraňkem z legendární kapely Prouza, též Frýdek-Místek, který doplnil kapelu koncem loňského roku. Následně hned na to, v roce 2015, kapela vydává album This Riot, které hodlá právě tento den křtít v klubu Stoun.

Viz. událost: https://www.facebook.com/events/829454957130880/

Takže určitě je se na co ve Stounu ten den těšit, protože před koncertem bude ještě projekce MS v hokeji.
Hokej od 16:00
Koncerty od 21:00

a po koncertě bujarý večírek.

Mathi