Zase cosi od Vaška Votruby, co se ale týka jak Ostravy, tak aji nedalekého Havířova, i pro ty co jako kvůli roboty jeden den nemůžou nebo tak nějak naopak. Prostě:

Norská metalová invaze do České republiky a na Slovensko! Přijedou Plain a Cyanide…

Dvě norské metalové kapely vyrazí koncem září na středoevropské turné. Plain a Cyanide se zastaví také v České republice a na Slovensku! Těšit se mohou fanoušci v Moldavě, Banské Bystrici či Ostravě. Cyanide Tour

Plain hrnou moderní metal, který ale potěší i fanoušky stoneru. Jejich muzika má tah na branku, nakažlivý groove a refrény, které vás nepustí! Naproti tomu Cyanide drhnou nakopávající thrash metal, který nenechá v klidu žádného žánrového nadšence. Úžasná kombinace a skvělá ukázka mladé norské metalové scény.

Turné odstartuje 23. září v polské Varšavě. Už o den později se ale obě smečky budou nacházet na Slovensku – jako první přijde na řadu Brezno a klub Dard. Následovat budou zastávky Moldavě, Žilině a Banské Bystrici. Česká republika přijde na řadu 29. září, kdy norské peklo nastane v ostravském Chacharkově doupěti. Druhý den se kapely přesunou do Havířova – do klubu My Rock Club. Tím ale celá šňůra neskončí, protože se Plain a Cynide ještě jednou přestěhují na Slovensko – československá tečka proběhne v trnavském City Clubu. Finále turné je naplánováno na polský Krakow.

Koncerty Plain a Cyanide organizuje agentura Black Cloud Picture.

Československé turné Plain a Cyanide:

24. 9. -  Brezno – Dart

25. 9. – Moldava – Heaven Hell

26. 9. – Žilina – Kolečko

27. 9. – Banská Bystrica – Tartaros

29. 9. – Ostrava – Chacharkovo doupě (nebo v centru Mandragora)

30. 9. – Havířov – My Rocket Club

1. 10. – Trnava – City Klub

ODKAZY A KONTAKTY:

PLAIN (alternative metal, NOR) www.facebook.com/plainoslo https://www.youtube.com/watch?v=1MJF7IAAkEM

CYANIDE (metal, NOR) http://open.spotify.com/album/73p2FWDLN0xlQ3SvC3hAd2

E-MAIL – palatinusbooking@gmail.com (Black Cloud Picture)

Václav Votruba

In Motion Agency

www.inmotionagency.cz

www.facebook.com/inmotionagency

Tak tolik M.