Brano a Sveto 29.1.2016 001

Kdo nepřišel v pátek 29.1.2016 na Barrák se podívat na dvě ikony Slovenského punku Sveta Korbela a Brana Alexa hodně zaváhal. Slyšet na živo takovou raritu jako je song Muž s kožušinovým  limcom  v podání Brana byl velký zážitek. Nebo slyšet skladbu kterou Brano Alex přinesl úplně na první zkoušku skupiny Zóna A v Bratislavě na ulici Lacková č.5 Ta adresa není vůbec tajná – ona už teď patří do encyklopedie, protože tam vznikla Zóna A. Na tom čísle bydleli zakládající členové této kapely.

Když manažer Petr Růžička přivezl 6.3.1993 do Ostravy Třebovic kde tehdy krátce fungoval Rock Still club Zónu A kytarista Ledo mi na papírek napsal zelenou propiskou adresu kde mu mám poslat fotky, a on mi posílal nějaké kazety. Jenže on tam napsal místo Lacková – Lacoká- jinak to je autentické jeho písmo.

Jeho skromnost a Personal je kapela Sveto Korbela která doprovází i Brana Alexa. Momentálně jedou turné po slovenských a českých klubech. Bráno má připravených 10 skladeb které zpívá. Musím Vám na něho prozradit že zřejmě taky podlehl módním trendům , měl totiž  na sobě křišťálové bílé tenisky ….

                        Chico