Kapela Public Relations vypustila do světa video k novému singlu Hora. PR tak nastiňují, jakým směrem se bude ubírat připravované čtvrté studiové album. PR_Hora_klip (1)

Klip k písni Hora kapela realizovala vlastními silami za pomoci přátel a spřízněných duší. O kameru a střih se postaral Michal Hvězda, který je podepsán také pod posledními dvěma klipy ostravské kapely The Truth Is Out There.

Natáčelo se během jednoho listopadového víkendu v Jeseníkách za docela šílených podmínek. Přáli jsme si totiž, aby bylo opravdu hnusné počasí, ať se to promítne do atmosféry v klipu. A ono to vyšlo.“, směje se kapelník Tomáš Klos. „Po dvou dnech a jedné noci vystaveni dešti a zimě jsme toho však měli dost a říkali jsme si, že příště musíme točit nějaký slunečný plážový klip.

Na výsledný videoklip se můžete podívat zde:

Připravovaná deska ponese název SIRAEL a klip k Hoře odkrývá první část příběhu, kterým bude album provázáno,“ vysvětluje zpěvák Comar, autor textů i celého příběhu. „Bude to taková terminátorská love story, ale víc neprozradíme. Příběh se stále vyvíjí, stejně tak i celé album. Autorsky se teď do muziky zapojili i ostatní z kapely, tak nám vzniká pěkný mix, který však bude novému albu jistě slušet.

PR_Hora_klipDále Hora předznamenává, že se fanoušci mohou těšit na více česky zpívaných písní, které na koncertech sklízí kladné ohlasy. Některé nové songy již bylo možné slyšet během loňské festivalové jízdy, kdy si je kapela před nahráváním testovala. Další kousky, které vznikly během zimy a stále ještě vznikají, kapela předvede 23. 4.2016, na koncertě v Klubu Akord při DK v Ostravě-Zábřehu. PR zde vystoupí jako hosté zpěvačky Lenky Lo Hrůzové, která se ostravským fanouškům představí se svou rockovou kapelou LoGarytmy. Vstupenky jsou již v k dispozici v prodejní síti DK Akord, viz.: http://dk-akord.cz/program-kurzy/kalendar-akci/koncerty/lenka-lo-hruzova-public-relations.html PR_Hora_klip (2)

Samotné album by pak mělo být hotové během května před nadcházející festivalovou sezónou. Termíny koncertů již PR postupně zveřejňují na svém webu: http://public.relations.cz

Za kapelu PR
Jan Comar Ražnok
Za PRYnCYPall.cz: Mathi