Jedinečná zpěvačka Vladivojna La Chia se chystá do Českých Budějovic! V sobotu 16. dubna zahřmí se svou novou kapelou Vladivojsko ve Velbloud Music Baru. Fanoušci se mohou těšit na výbošnou nálož neodolatelného crossoveru!

Vladivojna La Chia je bezesporu jednou z nejnadanějších tuzemských hudebních umělkyň. Má na kontě několik úspěšných sólových alb a také soundtracky. V posledních měsících vytahuje drápky se svou kapelou Vladivojsko, která si rychle získává pozornost fanoušků metalového crossoveru. VladivojskoMomentálně se soubor prezentuje skvělou deskou Hořící hlavy – několik ukázek si můžete poslechnout například na kapelním profilu na Bandzone – http://bandzone.cz/vladivojsko.

Vladivojsko ale nejsou jen o hlavní principálce. Kapelu tvoří výborní muzikanti – Tomy Kryl (kytara), Gody (baskytara) a Luboš Pavlík (bicí). Minimálně poslední zmiňovaný je na tuzemské metalové scéně známý jako technicky brilantní hráč, který působil například v Deep Stare. I ostatní kluci se ale bezesporu rychle dostanou do povědomí české metalové scény…

Vladivojsko jsou dynamická a nesmírně energická šelma, jejíž koncerty vás jednoznačně strhnou. Líbí se vám šílenství například finských Waltari? Jste na správné adrese! Začátek akce ve 20.30!

 Foto a video: archiv kapely

KONTAKTY A ODKAZY:

Oficiální stránky Velbloud Music Baru – http://www.velbloud.info/

FB stránky Velbloud Music Baru – https://www.facebook.com/Music-Bar-Velbloud-192380137171

E-mail – agent@velbloud.info

Václav Votruba

M.