AHUMADO GRANUJO
SODOMA GOMORA
JIG-AI
THE TRUTH IS OUT THERE
SEII TAISHOGUN (AUT)
GAGARIN
M.A.C. OF MAD
BBYB

Předprodej eTicket: 199 Kč + poplatky
Vstupné na místě: 199 Kč

AHUMADO GRANUJO / Praha – Neuvěřitelné ! Legendární hopsahejsa tekno goregrind kultovka, po dlouhých tisicíletích spánku opět nakopne uzené vředy na řitích všech ostravských acidoprdelníků !!!
http://bandzone.cz/ahumadogranujo
www.facebook.com/ahumadogranujoofficial

SODOMA GOMORA / Praha – Doslova úchylní spratci bez bázně, hany a slušného vychovaní, přijedou se svými jedovatými zlými jazyky utvrdit stále populárnější vlnu zloby a sprostoty v rytmu zatím nejlepšího českého horrorcore.
http://bandzone.cz/sodomagomorarap
www.facebook.com/sodomagomorarap

JIG-AI / Praha – Další z návrativšich pilířů goregrindu do zhnilého podhoubí Metan City po dlouhatánských letech, se svým mozkomišním Manga výplachem z japonských mrtvolných výluhů.
http://bandzone.cz/jigai
www.facebook.com/jigaigore

THE TRUTH IS OUT THERE / Ostrava – Snad nejzajímavější elektro metalcore objev minulého roku s koncertní energií tak hutnou, že by se dala očima, ušima, ba dokonce i skákajícíma nohama krájet. Berte ručníky a trika na převlečení !
http://bandzone.cz/thetruthisoutthere
www.facebook.com/TheTruthIsOutThereTheBand

SEII TAISHOGUN / Vídeň – Trysko cybergrind z víděnských logrů, klobasových střívek a japonským přízvukem bortících se dico koulí.Vaše střevíce zažijou středověk !
http://bandzone.cz/seiitaishogun
www.facebook.com/seiitaishogungrind

GAGARIN / Praha_Havířov – V dobrém smyslu, až nevídaně zoufale ukřičené taneční elektro – něco trochu jako Tatabojs, ovšem kdyby Cajs začal křičet hlasem trhající na cucky obuv křepčících párů na sto honů !
http://bandzone.cz/gagarin
https://www.facebook.com/pages/Gagarin/326735624029007$4
……………………………………………………………….. + guests

M.A.C. OF MAD / Praha – Stálice Babayabálu a praotci českého digital grindcore v čele se samotným machinefírou Chymusem – je třeba k tomu něco víc říkat ? :)
http://bandzone.cz/macofmad
www.facebook.com/macofmad

BBYB / Ostrava – Neumětelští chuji v maskách, co si i v pokročilém věku hrajou furt na Slipknot doma před zrcadly, se zdrogovaným robotickým bubeníkem za zády.
http://bandzone.cz/bbyb
www.facebook.com/babayaba

……………………………………………………………….

V pauzách mezi kapelama, Vás hlukem omladí harcovníci z 1,5 V a Igra Sound System.. máte se na co těšit :)
© 2011-2012 Euphory production | mobilní verze barrak.cz TOPlist barrak.cz