A máme tady další videoklip, tentokrát z dílny ostravské formace My10PLANETS, kteří k němu vydali i malou tiskovou zprávu:

My10PLANETS je poměrně mladý rockově-elektronický projekt z Ostravy. Sestává se ze čtyř mladých a ambiciózních muzikantů, kteří si dali za cíl skloubit rockovou hudbu s moderními elektronickými prvky. O Vánocích 2012 vydali první videoklip s názvem Droolin‘ a v tvorbě pokračovali dál. S nabitým koncertním programem vystoupili např. na ostravském Majálesu, v pražské Akropoli nebo na na zimním stadionu v Novém Jičíně. Na spadnutí je vydání nové skladby a rozjednáno klubové turné po České Republice, Polsku a Slovensku.

Zahájení natáčení klipu k písni s názvem Taste the Life kluci z kapely My10PLANETS ohlašovali na svých stránkách asi před měsícem. Slibovali šílenou jízdu jako metaforu k rozmanitým příchutím života, o kterých song pojednává. Jak se jim to povedlo? Tak na to se můžete podívat přímo zde…

Samotnému natáčení předcházely asi dva měsíce pilných příprav. Na facebookových stránkách kapely se průběžně objevovaly příspěvky popisující průběh prací na scénáři, organizace, rozrůstání organizačního týmu a vůbec celkovou náladu. Slečny organizátorky Nela Ristićová a Veronika Pospěchová pověřené celkovou koordinací zvládly své povinnosti opravdu výborně a zajistily naprosto hladký průběh celého natáčení. Kamery se ujal pan Pavel Stein, profesionální kameraman, odborník na slovo vzatý a především úžasný charakter, jehož hlášky udržovaly dobrou náladu i v zapeklitých situacích, jako byl například neustálý boj s nepřízní počasí. Na své facebookové stránce My10PLANETS slíbili zveřejnění sestřihu making-of záběrů, takže se budeme moci podívat i do zákulisí celé této akce.
Mezi širokou škálou herců se objevili např. Ondra Malý, nadějný ostravský talent, Antonio Pedro Nobre, herec portugalského původu působící v Ostravě, Teresa Polk v roli záhadné šamanky, Honza Kozel jako šílený řidič a mnoho dalších. Vedle širokého hereckého obsazení se v klipu objeví i tanečníci ze studia DANCEPOINT.

Postprodukční práce probíhaly pod vedením Pavla Steina jr., manažera My10PLANETS.

„Všem našim kamarádům, fanouškům, lidem, kteří nás podporují, a sponzorům, kteří nám pomáhají s realizací našich plánů, bychom rádi poděkovali. Přejeme vám krásné prožití léta a těšíme se na všechna budoucí setkání s vámi!“ vzkazují MY10PLANETS.

- Klára Žerníčková

O zveřejnění na naších webkách nás požádal Hooxx, ale nikomu neříkejte, že je to Honza Sławiński, kterého také můžete sem tam spatřit i společně s kapelou Marian333.

Mathi Basssnake from Methan-city