Looking Backward. Tak se jmenuje debutová nahrávka jihočeské death metalové brusky ALL THE SECRETS INSIDE. Ačkoliv se tato kapela na scéně pohybuje teprve necelý rok, o žádné zelenáče se v žádném případě nejedná. Zkušení muzikanti prošli zavedenými kapelami jako Blamage, Inverted či Dagoths.

„ALL THE SECRETS INSIDE fungují přibližně od října roku 2012. V průběhu měsíců jsme sice zveřejnili několik skladeb na internetu, ale jednalo se pouze o nahrávky ze zkušebny. Looking Backward je tudíž první oficiální vizitkou kapely. Má sloužit především jako jednotná prezentace kapelního repertoáru s kvalitním zvukem,“ nastínil zpěvák Vladimír Vlášek a dodal: „Na CD jsou skladby, které mimo koncerty fanoušci jinde slyšet nemohli. Výjimkou, a tak trochu specialitou, je pak The First In Line, která je remasterovanou a upravenou verzí starší, již dříve dostupné nahrávky.“

Všechny skladby budou postupně zveřejněny na internetu. Kdo by však rád vlastnil fyzické CD, může se za kapelou stavit na jejich koncertě. O vystoupení nemají ALL THE SECRETS INSIDE, kteří jsou známí i pod zkratkou ATSI, nouzi. Například již tento pátek (2. srpna 2013) vystoupí v Táboře Na Brusírně. Z dalších naplánovaných akcí stojí za zmínku určitě festival Mezibrány Memfis Soumarrock v Prachaticích (17. srpna) či Metal Tour Rage v Chomutově (14. září).

O hudbu na EP se postarala dvojice Vladimír Vlášek/Jiří Harvalík. První jmenovaný skladby také otextoval. Oba dva se postarali i o mix a mastering. Pěkný obal vyrobili v Graphicores Digital Art.

Seznam skladeb na Looking Backward: Late To Call Back Yesterday, Looking Backward, The First In Line, In Front Of The Face OF Death

Kontakt: www.bandzone.cz/atsi (e-mail – atsi@centrum.cz)

Václav Votruba (In Motion Agency)

Zpracoval

Mathi Basssnake